Need some help with my Jeep


Guitarshredder7

CarAudio.com Newbie
Apr 6, 2021
1
0
Florida
Hey guys! New to this forum. Installed a system in my jeep about 2 month ago and after searching relentlessly, I haven’t been able to find answers to my questions. I’ve been having some issues with my system and would like some help. Here’s what I have:
Jeep Gladiator with mid-level 7 inch UConnect (non-premium audio group)

PAC AP4-CH41 R.2
Subwoofer: JL Audio CP108LG-W3v3
Front speakers: Alpine S-S65
Sound bar speakers: Alpine S-S65C
Subwoofer amp: Kicker CX400W
Speaker amp: Kicker CX360W
Sound bar adapters SSV Works JJT-SA065
Metra Dash pods JP-1014
Filled sound bar with polyfil

Issues I’m having:
Alternator whine (I think my ground is good but I may be wrong, buts it’s REALLY annoying. Ive been chasing this issue for weeks)
Having trouble tuning my system to sound as good as I’d hoped. The volume isn’t what I thought it’d be at either. When I take the top off it sounds pretty bland. I did the system in my last Jeep and never had these issues.

Is there anything I’m missing? I haven’t messed with crossover on my speaker amp and am having trouble finding a balance for my gain and bass boost on my sub amp.

Thanks everyone
-Noah
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.


Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 3)



Newest threads

Most posts - Past 30 days