Kicker Hideaway, barely any sound coming out


etboone

CarAudio.com Newbie
Aug 7, 2018
3
0
I have a Kicker Hideaway sub and I’m hooking it up to an aftermarket JVC headunit. The hideaway sub is powered and I had in in a previous vehicle. I wired everything up and am receiving almost no sound from it. When gain and boost are turned up all the way I can hear it somewhat with my ear up to it. Is there anything I can check or change on my stereo? I have the subwoofer included on the stereo along with the correct size selected. I’ve gone over all of the connections but cannot make it fully work. Its about 5% of what it can actually put out. Also i’m rather new to this, thank you in advance.

 
Last edited by a moderator:

Slo_Ride

Regulator
10+ year member
Oct 15, 2005
20,065
701
ATLANTA
If you are 100% sure that it's hookup the same as it was in the other vehicle then it must be a head unit setting issue. Are you the one that hooked it up in the previous vehicle?

 
OP
E

etboone

CarAudio.com Newbie
Aug 7, 2018
3
0
In the other vehicle I was not the one who set it up, but I do know that they didnt use rca cables to set it up

 

Slo_Ride

Regulator
10+ year member
Oct 15, 2005
20,065
701
ATLANTA
Well then unfortunately it's possible that you hooked it up incorrectly. Obviously without being there I have no way of knowing.

 
OP
E

etboone

CarAudio.com Newbie
Aug 7, 2018
3
0
Is there a chance that theres a bad rca cable? The person hooking it up in the last vehicle couldnt get it to work with the rcas which is why he spliced into the speakers. Im using the same rca cable to wire it

 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.


Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)



Latest classifieds