Alpine 7294E tuner fade

My Alpine 7294E R/T (1990 vintage) tuner operates ok for about 15 minutes after switch-on. Thereafter operates intermittently and finally fades off completely. Tape and CD function ok. Local Alpine service centre techie checked tried unsucessfully to simulate problem in the workshop. I would hate to part with the unit which has served me well since 1991. Anyone out there can throw some light on my problem ? I would appreciate any help I can get!

 
Activity
No one is currently typing a reply...
Old Thread: Please note, there have been no replies in this thread for over 3 years!
Content in this thread may no longer be relevant.
Perhaps it would be better to start a new thread instead.

Similar threads

Send me all the items. Once I receive them, I will verify everything in your classifieds. If someone buys them, I will ship out. You would just have to paypal me the funds for shipping prior to me...
3
441
Alpine has always made great products over the years.
7
413
Being that the sub is wired to 2 Ohms, you will have to wire the other in series for a 4 Ohms load. That will then be 165 to ~220 watts RMS per sub. That should sound better than 1 sub at 600 to...
1
454
I recently bought this exact bt adapter for a cda9813 and it works flawlessly
3
460

About this thread

ShanSingh

Junior Member
Thread starter
ShanSingh
Joined
Location
Durban, South Africa
Start date
Participants
Who Replied
Replies
0
Views
588
Last reply date
Last reply from
ShanSingh
92E04DB4-A2FA-4193-A353-6DE01343F057.jpeg

Lt Ye Htun Oo

    Feb 20, 2024
  • 0
  • 0
1708449173869.png

RobGMN

    Feb 20, 2024
  • 0
  • 0

Latest topics

Top