Jump to content


Buck

Is the site slow for everyone else?

Recommended Posts

Is any site maintenance being done?

 

Do any mods exist at all?

 

It's such a shame to see a site like this, once so great and fun, seemingly being so slow, un-regulated.

 

What happened?


buck.box.designs@gmail.com

I help with full system support, if you need advice

:yumyum: I just like making people happy :yumyum:

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah it's been horrible for weeks.. some days i can't even get it to load, few times a day..


KENWOOD X301 HU, PRECISION POWER Phantom 1000, FU 750 12, 2.1cfad ported, soundqubed 6.5" coax/doors, hp & lp xover on hu, AGM starting batt...

Boomin_tahoe said:
2 ohms rule

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, slow for me as well. Got the big 404 error the other day and I thought that might have been the end, lol.

 

I say let it die if everyone would rather be on facefuck, but fuck that platform as well. Garbage-ass narcissistic zombie culture mecca. Nobody cares what you're doing or what you're eating right now.

 

Burn it all, lol.


Saying "clipping doesn't kill speakers" is a half-truth at best. Technically no, clipping itself does not hurt the speaker. But in clipping your amp, you can easily create a situation that WILL kill the speaker. Was the squared waveform the DIRECT cause of the failure? No. In the end, the answer is, always has been, and can only be... heat kills speakers. BUT, clipping increases heat generation, sometimes by a drastic amount. So to start a thread simply to state that clipping does not hurt speakers is, again, a half-truth at best.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I'm not on FB bc my account kept getting hacked.


buck.box.designs@gmail.com

I help with full system support, if you need advice

:yumyum: I just like making people happy :yumyum:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think me and Denim are the only 2 mods around. Unfortunately we have 0 power outside of deleting and moving threads or banning people.


CA.com FAQ's

CA.com TOS Agreement

Forum Rules

 

 

HU: ///Alpine 9887, KCE-400BT, KCE-433IV, KTX-100EQ Imprint, 8Gb iPod Touch

Front Mids: Eclipse SC6500

Front Tweeters: Morel made Xtant 28MM Silks

Subs: Audiomobile Evo 10" TC2+

Enclosure: 1.1 Cubes sealed with 10 Ounces Poly Fill

Amp: Audio Systems Twister F6 380 III

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think me and Denim are the only 2 mods around. Unfortunately we have 0 power outside of deleting and moving threads or banning people.

 

So, what's up with this site? Why is it so slow these days?


Head unit - Eclipse CD8053 - Liked my CD8051 better

Front Stage - Morel Tempo Ultra 602 Two-Way Components

Amplifier - Arc Audio KS900.6 6-Channel Amplifier

Speaker Cable: KnuKonceptz 12 Gauge (Tinned OFC) Karma SS Speaker Kable

Amp Kit: KnuKonceptz Kolossus Fleks 4 Gauge Power Amp Kit

DSP- Mosconi 6to8 V8

Subwoofer - Dayton HO 12

Share this post


Link to post
Share on other sites

Facebook happened, that's what happened. Seems the server has gotten more slower for this site than normal.


97 4 dr. Tahoe

Interstate battery

Alpine 9835

Polk Audio MM6501 comps

Wolfram amps coming soon, 3000.1, 125.4

2 Sundown Audio X 15's Tuned @ 30Hz.

Knukonceptz/Royal Excelene wiring

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was stupid slow and not even loading a few days ago. Today its been fine.

 

I honestly thought it was done and over when it wouldn't load at all. Will be a sad day but I see it coming. :(


2016 Focus ST3 - Rockford DSR1 / PPI 900.4 / Silverflute 6.5" mids / Massive CT2 tweeters /Sundown Xv2 15"/ Taramps DSP3k / Stinger Roadkill / KNU wiring / Northstar SMSAGM80 /

2010 Focus coupe 157@46hz

Pioneer 80prs /(8) FU Audio 750 12"s / (4) FSD 2600s / (1) FSD 125.4 / (1) FSD 85.4 / (4) Crescendo UN-10" mids / (4) Crescendo FT1 tweeters / Stinger Roadkill / 2/0 EB flex wire / (5) Powerware 90AH batteries / DC 270XP Alt /

https://www.youtube.com/popwarhomie

too many freq at once, burn the coil, we all know, over 40-50hz, its all coilburning material.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think me and Denim are the only 2 mods around. Unfortunately we have 0 power outside of deleting and moving threads or banning people.
You've done a good job, bro. Thank you.

Saying "clipping doesn't kill speakers" is a half-truth at best. Technically no, clipping itself does not hurt the speaker. But in clipping your amp, you can easily create a situation that WILL kill the speaker. Was the squared waveform the DIRECT cause of the failure? No. In the end, the answer is, always has been, and can only be... heat kills speakers. BUT, clipping increases heat generation, sometimes by a drastic amount. So to start a thread simply to state that clipping does not hurt speakers is, again, a half-truth at best.

Share this post


Link to post
Share on other sites

s l o w

Edited by BOOMINGRANDPA

KENWOOD X301 HU, PRECISION POWER Phantom 1000, FU 750 12, 2.1cfad ported, soundqubed 6.5" coax/doors, hp & lp xover on hu, AGM starting batt...

Boomin_tahoe said:
2 ohms rule

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think me and Denim are the only 2 mods around. Unfortunately we have 0 power outside of deleting and moving threads or banning people.

 

Don't forget Mike.

 

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

 

maybe it would help if they deleted every thread from like 10 yrs ago or so..

 

No.

 

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

 

I've had zero issues with the site.


Refs = PapaGeno21, Goindef154, 92c1v1c, Disarmer, chemmins, 97maxima, kroid777, ithertz, basscort2009, hunterw, mar08052, appleyard, millimac247, jonny101abc, sundownz, cranberryyumyum, mig139, daboyfrumdabx, skateguy92, basebalz13.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We're aware of issues and are working on it as fast as we can. Please bear with us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

we're aware of issues and are working on it as fast as we can. Please bear with us.

 

holy sh*t!!! Your real!!!!


Team Bang Hard Ohio Chapter

2013 Subaru Legacy B-Pillar

4 Crossfire v4 18s

4 Crossfire 4k's

2 Crossfire 2000.4s with Ampere JM1 Dsp

3 SINGER 270's + MI Solar 115ah 18v + 16.5ah 12v x2

Share this post


Link to post
Share on other sites
maybe it would help if they deleted every thread from like 10 yrs ago or so..

 

Or just delete your account since its just a waste of bandwidth with all your useless posts.


giphy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Or just delete your account since its just a waste of bandwidth with all your useless posts.

 

Lol... now that's funny... or maybe the sheer amount of posts is causing it... 6600 in a year and a half?

 

JK gramps... you are really a contributor on subjects that I'd rather not touch... or at least you get the discussion started.

 

Nothin' but love man


JVC KD-X350BTS, Sundown Sa-15 5.7ft3 net ported @ 43hz, Synergy 3K@ 2 ohm, RF 500s, Polk DB comps, Cache Preamp/EQ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gramps is okay, we just need to take away his ability to use like 3 words. Peeps, FU, and 2ohm.

 

lulz


Saying "clipping doesn't kill speakers" is a half-truth at best. Technically no, clipping itself does not hurt the speaker. But in clipping your amp, you can easily create a situation that WILL kill the speaker. Was the squared waveform the DIRECT cause of the failure? No. In the end, the answer is, always has been, and can only be... heat kills speakers. BUT, clipping increases heat generation, sometimes by a drastic amount. So to start a thread simply to state that clipping does not hurt speakers is, again, a half-truth at best.

Share this post


Link to post
Share on other sites

All of a sudden the speed seems to be back... I dunno, does it seem to be better?


JVC KD-X350BTS, Sundown Sa-15 5.7ft3 net ported @ 43hz, Synergy 3K@ 2 ohm, RF 500s, Polk DB comps, Cache Preamp/EQ

Share this post


Link to post
Share on other sites
All of a sudden the speed seems to be back... I dunno, does it seem to be better?
Way better! There were waiting for this thread

 

Sent from my SM-N950U using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, this site seems to be faster than I have ever experienced in the past. Love it!!! Don't know what was done, but whatever it was...keep it up!!!


Head unit - Eclipse CD8053 - Liked my CD8051 better

Front Stage - Morel Tempo Ultra 602 Two-Way Components

Amplifier - Arc Audio KS900.6 6-Channel Amplifier

Speaker Cable: KnuKonceptz 12 Gauge (Tinned OFC) Karma SS Speaker Kable

Amp Kit: KnuKonceptz Kolossus Fleks 4 Gauge Power Amp Kit

DSP- Mosconi 6to8 V8

Subwoofer - Dayton HO 12

Share this post


Link to post
Share on other sites

Holy fk this is blazin fast

 

EVENT THE COMMENTS ARE FAST TF!!!??!?!? HAHAHAA


09 Sienna Subs : Four Team Ascendant 18s......Sub amp: Two Taramps 15k

Headunit: Pioneer 80PRS......Mids/Highs two pioneer gm 8604 bridged, one at 4 ohms bridged one at 2 ohms bridged, one ppi 600.2 for tweets.

Front stage: Two PWX 10s per door midbass only....... PRV 6MR500 midrange....... Massive CT 2 german tweeters.

320 amp Singer alt....... 1 group 34 under the hood 6 group31 agms in the back 560 amp hours total.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create a free account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's free & easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×