Jump to content

yota.coma

First vid of my custom 15 in an 02 civic hatch si

Recommended Posts

ok so i did have this in my truck for like 3 weeks then wrecked so i put it in my new car 02 civic si

 

spec: custom built 15" woofer tc sounds based with a team psi recone

 

dual 2ohm

1500wrms

15"

3inch flatwound coil

2 8inch stiff spiders

sewn leads

6inch dust cap

 

in 3.5 cubes at34hz going bigger i guess whenever i get time thinking 4.5-5 at 30hz . yes my box is very ugly, i know

 

i have the "big 2" done with 0ga, a run of 0ga to the back battery. going to do a run of 0ga to the alt to batt to finish the big 3 whenever i feel is isnt a major pain in the a$s

 

amp is a audiopipe ap1500.1 1500wrms @ 1ohm

Share this post


Link to post
Share on other sites

here is mine with only 300 watts instead of 1500. box is 3.5@30

 

[video=youtube;EiiL19_r6-4]

Share this post


Link to post
Share on other sites
here is mine with only 300 watts instead of 1500. box is 3.5@30

 

[video=youtube;EiiL19_r6-4]

 

I see your sonance 15" on 300watts in a dirty ass van ....and raise you my wife's Sonance 18" on 500 watts....6.0 cubes @ 31hz....

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
here is mine with only 300 watts instead of 1500. box is 3.5@30

 

[video=youtube;EiiL19_r6-4]

 

Are there holes in your surround? Try some "amazing goop" glue on them. Works well for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I see your sonance 15" on 300watts in a dirty ass van ....and raise you my wife's Sonance 18" on 500 watts....6.0 cubes @ 31hz....

 

 

your wifes sonance video is the reason i kept this one. when i first got it i had it in a sealed box and hated it. but i figured i'd try it ported before i passed it on to someone else and love it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are there holes in your surround? Try some "amazing goop" glue on them. Works well for me.

 

no those are just surface scratches. i'm actually considering reconing it when it fianally gives out. but its still intact. i only paid 35 bucks for it because the dustcap was coming loose and audio itch (See local shop reviews) said it was blown.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey twiistedchild , i got a real amp for it now , let me find a camera that will pick up flex decent and i will make a new video. close to the same amount of flex you got there. btw i am still searching for the arc of the funky pup..........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×