Sound problems

Hawkk34

Junior Member
2
0
Oregon
I installed a kicker amp in my Tahoe a month or so ago and I noticed that when I turn up the stereo (Panasonic cd3200) to above 20 the other speakers (not the subs) start popping and eventually shut off leaving only the subs playing ?

I have to manually power the unit down and turn it back on for the mid range and other speakers to work again . (6.5 doors, 4x10's in the far back). This problem is just annoying as hell and I would like to know why it is happening and what i can do about it.

Hawkk34

 
Activity
No one is currently typing a reply...
Old Thread: Please note, there have been no replies in this thread for over 3 years!
Content in this thread may no longer be relevant.
Perhaps it would be better to start a new thread instead.

Similar threads

I suspect it's an ignition problem rather than a transmission problem. Start with the basics: plugs, wires, coils, check engine codes. Does the...
4
1K
I not around my truck right now but it's 99 f150 it that helps. It's not got alot of ventilation back there . I try to take doing my wiring...
2
466
I had this same amp installed about 9 months ago with no issues whatsoever which make all this odd
10
1K
Just got off the phone with Matt, that box isnt going to work, but ill put this out there..... https://www.soundoffaudio.com/ Anyone in south...
23
2K

About this thread

Hawkk34

Junior Member
Thread starter
Hawkk34
Joined
Location
Oregon
Start date
Participants
Who Replied
Replies
0
Views
330
Last reply date
Last reply from
Hawkk34
1720923419724.png

Jimi77

    Jul 13, 2024
  • 0
  • 0
1720923400238.png

Jimi77

    Jul 13, 2024
  • 0
  • 0

New threads

Top