My amp keeps cutting off!?!?

supraman1379
10+ year member

Lifted 03 HEMI
3,177
0
Ocala, Fl
I have an Alpine V Power MONO amp and when i sit in one place with the truck turned off.....and the system runnin, my amp will cut off after a few minutes. But it only does it when the truck isnt runnin. I think its because my battery is dropping below12volts and my amps has to have 12 volts goin in to power it. What should I do. I have a cap but should i hook it back up? Or will that help?

Thanks!!

 
just dont listen to it with the truck off, or if you like to do that just upgrade ur alternator, but listening to system with the truck off still isnt the best thing to do period, peace

mike

 
Activity
No one is currently typing a reply...
Old Thread: Please note, there have been no replies in this thread for over 3 years!
Content in this thread may no longer be relevant.
Perhaps it would be better to start a new thread instead.

Similar threads

it comes tomorrow and i cant wait. Thanks for spotting that amp and recommending it!
19
4K
I talk about these boxes a lot, maybe cause Im biased, but they are just great boxes...
12
253
I'm sure she will be happy with just about anything. Coming as someone who was a teenager just a few years ago, bass is the big thing especially...
5
185

About this thread

supraman1379

10+ year member
Lifted 03 HEMI
Thread starter
supraman1379
Joined
Location
Ocala, Fl
Start date
Participants
Who Replied
Replies
1
Views
546
Last reply date
Last reply from
infinity1412
1720923419724.png

Jimi77

    Jul 13, 2024
  • 0
  • 0
1720923400238.png

Jimi77

    Jul 13, 2024
  • 0
  • 0

New threads

Top