Hifonics bx1000d

sneekerfreek
10+ year member

Member
Before anyone else can post this

: //content.invisioncic.com/y282845/emoticons/needpics.gif.edd6d28e76618c28c46f343991bcced5.gif

I have been hearing some bad things about hifonics amps lately.

I just got a bx1000d, hookup to two 15" PG tid's wired at 1 ohm. When I have it cranked up the max( were I set my gains), the battery level is at lowest 13.9, highest 14.2. It is a selaed box by the way. The amp performs really well, and doesnt get too warm either. I got it off ebay.

 
If you want internal pics of the Hifonics BX1000D look inside my gallery. I have 3 pics of the amps internals and 1 of the outer casing along with the rest of my system.

 
I have one powering 3 jl w3 12's and have no problem whatsoever. IMHO all those complaining about the amp and problems were abusing them. Just my 2 cents

 
I just installed a BX1000D with two Alpine Type-Rs. It works fine, I haven't had a problem with it heating up either. I haven't ran it that hard yet, but... so far.

 
I have been running Hifonics Amps longer than alot of people that read the forum have been into car audio....

I love them.. Great Quality, great Price...

 
Before anyone else can post this
: //content.invisioncic.com/y282845/emoticons/needpics.gif.edd6d28e76618c28c46f343991bcced5.gif

I have been hearing some bad things about hifonics amps lately.

I just got a bx1000d, hookup to two 15" PG tid's wired at 1 ohm. When I have it cranked up the max( were I set my gains), the battery level is at lowest 13.9, highest 14.2. It is a selaed box by the way. The amp performs really well, and doesnt get too warm either. I got it off ebay.
don't you think that having your gain at max sound a lil fishy about this amp??

 
Activity
No one is currently typing a reply...
Old Thread: Please note, there have been no replies in this thread for over 3 years!
Content in this thread may no longer be relevant.
Perhaps it would be better to start a new thread instead.

Similar threads

Yep, at the amplifiers. I get the same 14.7 volt reading when they cutoff too.
12
2K
Pull it and test it at the battery post. Simple Power up test to verify if it powers up fine out of protect mode. if it does then Id be checking...
3
1K
I have a Gemeni VII, Heucules VII, Pluto VII, and a Vulcan VII left out of a massive slew of VII and VIII series. They still work Excellent...
5
3K

About this thread

sneekerfreek

10+ year member
Member
Thread starter
sneekerfreek
Joined
Location
chesapeake beach
Start date
Participants
Who Replied
Replies
7
Views
843
Last reply date
Last reply from
limitkid7
here.jpg

Popwarhomie

    Jul 23, 2024
  • 0
  • 0
20240720_091846.jpg

Bobbytwonames

    Jul 20, 2024
  • 0
  • 0

New threads

Top