Jump to content


asilayinruins

Member
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    100%
  • Country

    United States

About asilayinruins

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 06/24/1988

MORE INFO

  • Name
    Shaun
  • Location
    Oahu, Hawaii
  • Audio System Setup
    (2)DC Level 6 18's. Nedno 12k. RF mids, RF t600.4, t300.2, nendo tweets, xspower, limitless lithium
  1. asilayinruins

    Crescendo BC5500D

    View Listing Crescendo BC5500D Stable down to .5ohm on strong electrical.Up to 18.5v capable. 5800watts @1ohm on 13.8v Had the amp sitting in my room unused for about a year, needing to get rid of it. Now I'm finally selling it. They just discontinued the bc5500 for the new 6k. They're sold out. If you know crescendo, you know they mean business! And the bc5500 has been ran by many well known/respected competitors. Overall great amp, tons of power. Had no problems running. Always had good electrical running to it. Cosmetic: 9/10 pretty much 10/10 not much, if any, scratches Performance: 10/10 Advertiser asilayinruins Date 02/19/2019 Price $750.00 Category Amplifier Classifieds  
  2. asilayinruins

    Crescendo BC5500D

    Time Left: 1 day and 8 hours

    • FOR SALE
    • USED

    Stable down to .5ohm on strong electrical.Up to 18.5v capable. 5800watts @1ohm on 13.8v Had the amp sitting in my room unused for about a year, needing to get rid of it. Now I'm finally selling it. They just discontinued the bc5500 for the new 6k. They're sold out. If you know crescendo, you know they mean business! And the bc5500 has been ran by many well known/respected competitors. Overall great amp, tons of power. Had no problems running. Always had good electrical running to it. Cosmetic: 9/10 pretty much 10/10 not much, if any, scratches Performance: 10/10

    $750.00

    MILILANI, Hawaii - US

  3. asilayinruins

    Crescendo BC5500

    Item(s) for Sale: Crescendo BC5500 Item(s) Description/Condition: 5800w rms at 13.8v. Stable to .5ohm on good electrical. Cosmetic:9/10 Performance:10/10 Had for about 2 years. Never had any problems. Ran it at 1 ohm. Pretty much no major nicks/dents/scratches. If you Crescendo, then you know this amp is a beast! Have it sitting in my room for almost a year, forgot about it, and figured it's time to sell lol. Price: $800 Shipping and Miscellaneous Item Information: I live in Hawai'i, so depending where you're located, shipping might be a little bit higher. Item Pictures: (List pictures in this section, 1st picture should be your username/date if you have less than 10 positive feedbacks with the i-Trader system or less than 10 references that you have sold to in the past. (These must be listed in your signature, or a link provided to a feedback thread listing these references)).
  4. So, I currently have a Crescendo 12k running my 18's, a Rockford 600.4 running my mids, and I also have a Rockford 300.2 that's suppose to run my super tweeters. All these amps are running off a Pioneer deh-80prs head unit, set to network mode. The head unit has 3 sets of 5v rca outputs. In network mode, the top set is for highs, middle set is for mids, and bottom set is for lows. I have my rcas running from my crescendo 12k to the bottom rcas(lows), on the heat unit. My rockford 600.4 currently has the four way rcas running from the amp to the heat unit(mids/ highs). If I only run the two way rcas from the 600.4 to the mids of the head unit, it still works fine. So now I try hooking up my 300.2 to the first set of rcas on the head unit(highs), and hook up my tweeters(with crossovers) to the amp, and all it plays is a hissing sound. I also tried connecting the rcas from the pass thru of the 600.4 straight to the 300.2, but it's still just hisses. Not sure what the problem is. I had this same setup (minus the nendo 12k) in another car, with a alpine head unit, and had no problems. I had the setup with the rcas pass thru from the 600.4 to the 300.2. Not sure if im doing sonething wrong, or if im not properly using the head unit correctly. Also not sure if somethings wrong with my 300.2. But it turns on, doesn't clip, and it was previously working fine before. Cause right now I currently have my mids, and my tweeters all hooked to the 600.4, but I can't tune it to where I can get the tweeters to play louder. Any help out there?!
  5. asilayinruins

    Amp protect problems

    Thanks guys. I'm gonna try reset my gains and try see. All my wiring are good. Got 6 power and 6 grounds of sky high ofc on double 1/0 inputs going into the amp. 8 gauge speaker wire to my subs, and they're wired to 1 ohm. My grounds to chassis are solid.
  6. asilayinruins

    Amp protect problems

    My crescendo 12k keeps going into protect. I could be playing it for about 20 minutes, then my amp goes into protect. After a couple minutes, the amp turns back on and plays for another few minutes before going back into protect. It goes back and forth, on and protect. My voltage is good, I never drop below high 13's. My amp does seem like it's getting kind of hot though. I began feel it getting pretty warm, and I can kind of smell a little bit of something, like something's getting hot. Not sure if this is a heat issue, because I rrun my system without a wall, and I always have my A.C. blasting throughout the car. Never had this issue with the same setup in my other car.
  7. I'm running a rockford t600.4 for my mids, and I also have a rockford p300x2 to run my tweeters. I tried running rcas from the pass thru of the 600.4 to my input of my 300x2, but it makes a loud hissing noise through my speakers. My 600.4 runs my 6x9s really clean, but whenever I connect the rcas to my 300x2 it makes a loud hissing noise through my speakers and tweeters. Don't know what is wrong.
×