Jump to content

Callingindogs

Members
  • Content count

    129
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

1 Neutral

About Callingindogs

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/31/1996

MORE INFO

  • Location
    Fort lauderdale, Fl
  • Audio System Setup
    Brutus hifoni brz.1200 powering 2 12" alpine type r's
  1. I've recently finished up my audio setup and yet i'm still getting problems. I've had 2 different amps on two different speakers and they all make crackling noises, mostly in the tweeters. I haven't heard it in the woofers yet. After checking everything, my only guess would be my car not being able to put out enough power? I do plan on upgrading the electrical. (I still have stock battery and alt) But what confuses me is why do my subs play without distortion though? Any ideas?
  2. Callingindogs

    Hertz hsk 165 XL question

    Would you recommend it highly over not going active?
  3. Callingindogs

    Hertz hsk 165 XL question

    At the moment i'm really deciding on whether to go active or not, as far as how much better it sounds, is it worth the trouble? I'd either be going active with a MB Quart RA1000.4 as the amp and a Pioneer 80prs as the headunit. If I didn't go active i'd add 6x9's to the back deck of my car.
  4. Callingindogs

    Hertz hsk 165 XL question

    Thank you for the input!
  5. Callingindogs

    Hertz hsk 165 XL question

    bump
  6. Callingindogs

    Hertz hsk 165 XL question

    also, what frequency's the woofers and tweeters play till or should be set to.
  7. Callingindogs

    Hertz hsk 165 XL question

    I was wondering what the rms rating of the tweeters are, getting a new MB Quart RA1000.4 and running active.
  8. Callingindogs

    Need help with my system

    alright, I'm not sure if its the ground because my sub amp has the same ground and has had 0 problems. I'm gonna check all the connections and make sure sure there's contact and solid connections. Thank you for all the help btw
  9. Callingindogs

    Need help with my system

    I tested it with rca cables from the phone with the aux cable and there was still distortion (a lot) would that mean the problem is the amp?
  10. Callingindogs

    Need help with my system

    Yeah that's what I meant :p Thank you though i'll see if I have someone and try that. If it doesn't work then it's the amp most likely? Assuming I do this after I check my grounds and make sure there's no interference with my crossovers and everything's snug?
  11. Callingindogs

    Need help with my system

    I'll check all my grounds today, hopefully it's that, if not i'll try changing where my crossover is mounted. See if I can get it mounted under my seat rather than in the door panel, unless speaker wire wouldn't create interference for the crossover?
  12. Callingindogs

    Need help with my system

    How would I do that? aux to rca style outputs?
  13. Callingindogs

    Need help with my system

    It's a rockford t400-2, bought brand new
  14. Callingindogs

    Need help with my system

    The problem is on both sides, I just think I hear the right mid more. I left it as is and listened and they distorted, and I swapped the inputs and they both still distorted. Would it be the amp most likely? Could it be a power issue maybe?
×