Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: question about my stereo please help

  1. #1
    99durangotn's Avatar
    99durangotn is offline Junior Member



    Join Date
    Apr 2005
    Location
    tennessee
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    question about my stereo please help

    Hi, i'm new to this site and was wondering if maybe someone might know a solution to a problem i'm having. I have a 1999 Dodge Durango SLT, when I purchased the Durango it already had the Infinity sound system in it the deck and an Infinity amp. I recently had 2 JL Audio subs and a Panasonic CD player and a 800 watt amp installed by a professional car audio shop about a week ago. Since it's been hooked up my ABS light has been coming on and also the brake light, when both lights are on my speedometer does not start working till I hit forth gear, but if both lights are off the speedometer works fine. I was wondering if maybe the first amp could be causing this problem, in order to hook the system up they bypassed the factory amp. I pulled the fuses out for the ABS and instrument cluster but they're both fine. If anyone might know anything about it, it would easy my worries. Thanks Josh







  2. #2
    Beat_Dominator's Avatar
    Beat_Dominator is offline Yea, thats Mecha Godzilla



    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Phoenix Arizona
    Age
    32
    Posts
    21,986
    Post Thanks / Like
    Images
    16
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: question about my stereo please help

    The shop might have drilled through a wire to your instrument cluster? That happened to my dad once. I doubt it has anything to do with power shortages or anything like that, so I don't see how an amp can cause your problem.



    Comming Spring 2009


    I make rear-loaded, double crabshell, isobaric enclosures.

  3. #3
    99durangotn's Avatar
    99durangotn is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2005
    Location
    tennessee
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: question about my stereo please help

    Thanks, I left it to the pro's, I don't know **** about car stereo install's. It sounds great just the problems i'm having out of the panel is confusing! Someone was saying maybe it was a bad wheel speed sensor but I don't know if that would mess up the speedometer and make the ABS lights come on at the same time or not.




Closed Thread

Similar Threads

  1. bridged or stereo? (ohm question)
    By kw_rock in forum Amplifiers
    Replies: 11
    Last Post: 03-17-2005, 11:24 AM
  2. Stereo wiring question
    By Elitemafia in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2005, 04:09 PM
  3. Quick Question On Stereo Equip???
    By Lord_Vegeta in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-03-2003, 11:55 PM
  4. Quick question on stereo equip.....???
    By Lord_Vegeta in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2003, 02:32 PM
  5. Honda Stereo question
    By mts2002 in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2002, 01:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum