Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: new clarion deck installed, no sound from rear speakers

  1. #1
    percept's Avatar
    percept is offline Member



    Join Date
    Dec 2004
    Location
    CA
    Posts
    31
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    new clarion deck installed, no sound from rear speakers

    ok i've tried everything i can think of and i still can't get sound from my rear speakers. When i put my stock deck back in, the rear speakers work. I even tried to get a new scosche honda harness and it still won't work. Is it my deck that's the problem? I'm pretty sure that i connected everything correctly. I bought the deck refurbished from ebay...could that be the problem?







  2. #2
    johnecon2001's Avatar
    johnecon2001 is offline SSA/ROE Super-Møderator



    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Phoenix, AZ
    Age
    31
    Posts
    5,137
    Post Thanks / Like
    Images
    12
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: new clarion deck installed, no sound from rear speakers

    have you tried the fader on the deck (rear to front) might be all the way to the front. Also, if you had the Bose system in your car, you need to remove the amplifiers from the car, because that could attribute to your final problem. You may have wired the deck wrong too, recheck that.




    Don't PM me, I'm not here. Find me on SSA or ROE
    No, I won't re-upload the Big3 pictures. Don't ask.

Closed Thread

Similar Threads

  1. no rear speakers? HELP!!!!
    By filthyfiresnake in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-13-2002, 08:25 PM
  2. Use rear speakers or not????????
    By xpartmgr in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-13-2002, 01:46 AM
  3. Rear speakers?
    By smokeoff in forum Subwoofers
    Replies: 5
    Last Post: 05-13-2002, 08:29 PM
  4. component speakers in the rear deck?
    By sylencce in forum Subwoofers
    Replies: 5
    Last Post: 05-06-2002, 08:51 PM
  5. 240watt amp for rear speakers, question...
    By SaturnScott in forum Amplifiers
    Replies: 4
    Last Post: 03-06-2002, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum