Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: in dash install for 93 camaro

  1. #1
    tb04512's Avatar
    tb04512 is offline Junior Member



    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Minneapolis
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    in dash install for 93 camaro

    ok i jus got my new deck and tryin to install myself it told me to cut original cords so i could put the new harness on. but now i dont know what the power chords are and speaker cords... i am so confused help is appretiated







  2. #2
    Slody4Futbol's Avatar
    Slody4Futbol is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Jackson, MS
    Age
    29
    Posts
    1,207
    Post Thanks / Like
    Images
    4
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: in dash install for 93 camaro

    you cut your factory harness off? you coulda went 2 walmart... circuitcity.. best buy... or any local place that sells car stereo things and they would've had a harness to plug into the factory one... and all the wires would match colors with the harness with your new radio :-(... but you can still do it... just need 2 figure out what's power and what's a speaker because there are two browns and two yellows in that harness...

    12v - Orange
    Ignition - Yellow
    Ground - Black
    Left Front Negative - Gray
    Left Front Positive - Tan
    Right Front Negative - Dark Green
    Right Front Positive - Light Green
    Left Rear Negative - Yellow
    Left Rear Positive - Brown
    Right Rear Negative - Light Blue
    Right Rear Positive - Dark Blue

    i'm 99% sure those are the correct colors off the top of my head... oh... you don't have BOSE do you??

    EDIT - Power Antenna is a Pink wire as well if you have one



    Been out of this for a longgg time...

  3. #3
    tb04512's Avatar
    tb04512 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Minneapolis
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: in dash install for 93 camaro

    i reconnected fCTORY and then i went to walmart andd got one wire harness power works but speaqkers dont so what d o i do




Closed Thread

Similar Threads

  1. Bad professional install advice (long)
    By Drowner in forum General Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 07-26-2004, 06:24 PM
  2. where should i install video
    By munky223 in forum Car Video, Security and Electronics
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2004, 01:29 PM
  3. Faulty install - or OK?
    By skimo in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 8
    Last Post: 01-16-2004, 02:20 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 01-04-2004, 05:29 PM
  5. install 2 din head unit in 300zx dash
    By jankdr in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2003, 08:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum