Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: series problems

  1. #1
    <Infamous>'s Avatar
    <Infamous> Guest



    series problems

    in need help i keep blowing the secound speaker in my series setup and i cant figure out why. every thing is hooked up right. ohms are at 4.which is right. i know im not putting to much power in to it







  2. #2
    billetz23's Avatar
    billetz23 is offline Member



    Join Date
    Dec 2001
    Location
    usa
    Posts
    116
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    infamous- what kind of speakers are they<br />and what ohm rating per speaker<br />also what amp are you using and <br />what mode are you playing the amp in <br /> stereo or bridge (mono)




Closed Thread

Similar Threads

  1. ppi art series a600 problems
    By 68 R/T in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 10-29-2004, 12:09 AM
  2. Profile california series amplifiers
    By <just like music> in forum Amplifiers
    Replies: 0
    Last Post: 01-06-2002, 06:38 PM
  3. Pushin' 400 Watts on each JBL LCS-1250W 12" Series Sub
    By JBLSPLdb in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-06-2002, 02:02 PM
  4. problems with alternator
    By <jsons2fly> in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-24-2001, 03:40 AM
  5. alpine s series or infinity ref series
    By <?> in forum Subwoofers
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2001, 08:41 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum