Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Alpine INE-W927HD problem

  1. #1
    alpine7909's Avatar
    alpine7909 is offline Junior Member



    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Missouri City,TX
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Alpine INE-W927HD problem

    Hello to all, I have a problem with my Alpine INE-W927HD. I installed it in my 2012 vw beetle and it works for the most part but i am not able to access the setup function, the button is simply grayed out. I really want to get to the eq settings but just cant, so i would really appreciate it if someone could please help me out.







  2. #2
    NFrazier's Avatar
    NFrazier is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    351
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    87 Post(s)

    Re: Alpine INE-W927HD problem

    Alpines required that you do the ebrake/brake sequence in order to access ANY menus. Did you hook up the yellow/black to the foot brake and the yellow/blue to the handbrake? If you did:

    1. hold the foot brake,
    2. pull up on the ebrake then put it back down,
    3. pull up on the ebrake and leave it up.
    4. release the foot brake.

    I'd suggest purchasing the Pac TR-7 (the non-premium) and bypassing the ebrake features. It's rather annoying on the Alpine that you can't change a single thing.

    Too bad you weren't close, we are one of the dealers with the ability to customize your load up screen so it can be something other than the Alpine factory one.




  3. #3
    alpine7909's Avatar
    alpine7909 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Missouri City,TX
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Alpine INE-W927HD problem

    Ok, I got what you said about the sequence but my car has a manual transmission, so will the sequence be the same or different?




  4. #4
    NFrazier's Avatar
    NFrazier is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    351
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    87 Post(s)

    Re: Alpine INE-W927HD problem

    no. it should be the same (as long as whoever hooked it up hooked it up correctly).




Closed Thread

Similar Threads

  1. Please help with Alpine cd changer problem!!
    By FHATTCATT in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-25-2004, 04:36 PM
  2. Alpine CDA-9807 problems
    By laxhole in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-27-2004, 01:56 PM
  3. Alpine CDM-7874 Problem
    By chubbs36chamber in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-2003, 10:27 PM
  4. Alpine 9815.. serious problems
    By Zylo in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2003, 09:43 PM
  5. Alpine type R Problem ! jbl 1200.1 ?
    By Unregistered in forum Subwoofers
    Replies: 27
    Last Post: 04-01-2002, 11:40 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum