Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Please help!!!

  1. #1
    bowhunter's Avatar
    bowhunter is offline Member



    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Raleigh
    Posts
    133
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Please help!!!

    my alpine mrp-m1000 powers up, but no output?? what could it be? opened it up, nothing seems broken, looks/smells fried...







  2. #2
    neo_styles's Avatar
    neo_styles is offline AKA Pop Twidget



    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Porter Ranch, CA
    Age
    28
    Posts
    3,584
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)

    Re: Please help!!!

    Need more details. What HU?




  3. #3
    bowhunter's Avatar
    bowhunter is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Raleigh
    Posts
    133
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Please help!!!

    if HU means head unit, then i have an eclipse head unit... my RCA's are good... i have a 4 channel amp for my door speakers, and a kenwood on my subs now. all works and sounds good. picked up this amp today for a good price and plugged it up... nothing happened except the power light came on... plugged back up my kenwood and my subs started hitting again




  4. #4
    neo_styles's Avatar
    neo_styles is offline AKA Pop Twidget



    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Porter Ranch, CA
    Age
    28
    Posts
    3,584
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)

    Re: Please help!!!

    Sounds like the amp might be a dud but you could possibly confirm this with some measurements on a multimeter. Check the O/P stage and see if you're even getting voltage. Try switching between filters (LP/BP) if possible. It could be a messed up filter stage, too.




Closed Thread

Similar Threads

  1. PLEASE HELP!!!
    By gschobes19 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-11-2002, 01:57 AM
  2. Please Help!!! My system sounds terrible!
    By shaggy112 in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-31-2001, 09:39 AM
  3. Please help...new to this bumpin stuff....
    By Tryin2bump in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-26-2001, 04:07 PM
  4. Please help....new to this bumpin stuff...
    By Tryin2bump in forum Subwoofers
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-2001, 11:05 AM
  5. Zne or anyone else please help me
    By <Godsmack> in forum Subwoofers
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2001, 02:56 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum