Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Amp light comes on (appears dim) no sound

  1. #1
    JimmyJohns's Avatar
    JimmyJohns is offline Junior Member



    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Oxford, MS
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Amp light comes on (appears dim) no sound

    I rigged up a radio to use while out in my shop. I bought a 200w 2-channel amp, (2) 6x9's, and just used an imput cable from my iphone. Worked like a charm the first time I used it. Now, after recharging the battery the power light comes on but it appears to be dim and there is no sound. I took the battery to the store and it checked out fine. Any suggestions of what is wrong and how to fix it?

    Boss Audio Systems CE202 200 Watts 2-Channel High Power Amplifier







  2. #2
    All_Logix's Avatar
    All_Logix is offline Formerly CivicGTi



    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Texas
    Posts
    694
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    49 Post(s)

    Re: Amp light comes on (appears dim) no sound

    By any chance does the charger you are using have a high voltage...specifically above 16v, and did you leabe the amp hooked up when you charged it? Also check to make sure both your iphone and cable are doing fine. Believe it or not I have had more than one person completly baffeled because they were getting no sound from the iPhone, so I checked to see if the volume was all the way down....apparently every now and then when you unplug 3.5mm from the phone it mutes....




Closed Thread

Similar Threads

  1. Pyle Plam2300 amp...red protect light comes on?????
    By OneBad93lx in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-23-2010, 03:32 AM
  2. Amp's red lights come on
    By GlassEyez in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2009, 01:01 PM
  3. Power light comes on amp but no sound from subs??HELP
    By jamie heim in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-28-2004, 11:54 PM
  4. My amp light stays on red
    By gdub_16 in forum Amplifiers
    Replies: 4
    Last Post: 09-03-2003, 09:50 PM
  5. Can't get my amp to come on?!?!
    By JLAudioEXTREME in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-24-2002, 11:59 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum