Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: No sound, DVD player to blame?

  1. #1
    JukkaX's Avatar
    JukkaX is offline Junior Member



    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Finnland
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    No sound, DVD player to blame?

    Hi all. Tokai LAR-5301 DVD player + old Panasonic M654 amplifier. No sound. Thought initially that the amp is to blame (bought it 2nd hand from a flee market at ~20$), but then measured that the rca line-out gave nothing out, zero voltages, while a song was playing. Shouldn't there be at least about 1 V of voltage even at idle? In the setup of the player, there's only one section in the line-out thread: SPDIF/OFF, and nthn can be changed there.. Can anything be done to make this work or do I have to buy another player? :-/

    There's only rca and DIN connectors in this Panasonic.

    Thanks.







  2. #2
    JukkaX's Avatar
    JukkaX is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Finnland
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: No sound, DVD player to blame?

    Well, maybe easiest & cheapest way is to buy a 2nd hand amplifier WITH a hi-level entry.. I already have a couple of "900 Watt" Ratho Terminator's in sight.. ;-P




Closed Thread

User Tag List

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum