Closed Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 31 to 45 of 60

Reload Thread: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

  1. #31
    MSTBCRZY88's Avatar
    MSTBCRZY88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SO CALIFORNIA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    How do i insert images

    ---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

    What







  2. #32
    disturbed471985's Avatar
    disturbed471985 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Greenwood, La
    Age
    29
    Posts
    6,811
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    Quote Originally Posted by MSTBCRZY88 View Post
    How do i insert images

    ---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

    What
    You send them to me and let me verify they are worthy then I post for you LOL.. IDK really sometimes it lets new people post pic/vids and sometimes it dont.. Use photobucket if u must.



    RIP Maynard "My heart"

    HU - Eclipse CD7000
    Front Stage - 4 Silver flute 6.5's & 4 Seas Prestige tweets
    Front Stage amp - DB Drive A7 125.4
    Subwoofer - 3 Skar VVX 10's
    Subwoofer Amp - 2 - Skar SK-2500's
    Box - 4.25cf tuned to 30hz using a 6" internal aero 15" long..
    Wiring - Knukonceptz everything, Big 3, Sprinter S12V370F & HC1800

  3. #33
    Bettr n' Revrse's Avatar
    Bettr n' Revrse is offline I do what I want



    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Grand Junction, CO
    Posts
    16,839
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    72 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    Quote Originally Posted by MSTBCRZY88 View Post
    How do i insert images

    ---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

    What
    Upload them to photobucket is easiest...




    Western Rep.

    99 Honda CRV: (Always Changing) ___________ 79 F-150: Show Truck ________________
    -Head Unit: Eclipse CD7100________________ -Head Unit: Eclipse CD7100
    -Sub Stage: Sundown SD-2 8's sealed________ -Sub Stage: Looking
    -Mids/Highs: Deciding_____________________ -Mids/Highs: Scan Speak & Blaupunkt
    -Sub Amp: MMATS Hifi 6 channel____________ -Sub Amp: American Warrior Set (Zed Built)
    -Mid Amp: ^^^ 5/6 bridged at 1 ohm_________ -Mid Amp: ^^^

  4. #34
    Imtjnotu's Avatar
    Imtjnotu is offline Me Gusta Edition



    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Diego CA
    Posts
    12,501
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    Do you have a digital multi meter???




  5. #35
    MSTBCRZY88's Avatar
    MSTBCRZY88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SO CALIFORNIA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    Lol no but you have a funny picture hahaha love the zebra




  6. #36
    MSTBCRZY88's Avatar
    MSTBCRZY88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SO CALIFORNIA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!





  7. #37
    MSTBCRZY88's Avatar
    MSTBCRZY88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SO CALIFORNIA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!





  8. #38
    MSTBCRZY88's Avatar
    MSTBCRZY88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SO CALIFORNIA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!





  9. #39
    MSTBCRZY88's Avatar
    MSTBCRZY88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SO CALIFORNIA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    HERE IS THE LINK OF THE PICTURES Miscellaneous Car Audio - CarAudio.com Rides Gallery @ CarAudio.com

    ---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------

    No multi meter




  10. #40
    MSTBCRZY88's Avatar
    MSTBCRZY88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SO CALIFORNIA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    Who ever can fix it ill give you a cuban cigar! Lol im off to bed will check back tomorrow unless drive car off cliff haha jk




  11. #41
    winkychevelle's Avatar
    winkychevelle is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Ponchatoula, La
    Age
    22
    Posts
    3,191
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    from what i can see you cut the factory harness correct? other than that the sub should just plug and play unless its wired under 4 ohms. id double check the deck wiring and judging from the power and ground connections on the amp u might need a larger gauge wire at minimum 8 gauge



    2014 Chevrolet Cruze Diesel
    Big sq install on the horizon if money stays good
    2012 Nissan Versa Hatch
    Deadened but stock, girls ride now

  12. #42
    Bettr n' Revrse's Avatar
    Bettr n' Revrse is offline I do what I want



    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Grand Junction, CO
    Posts
    16,839
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    72 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!



    First problem I can see is the sub isnt even hooked to the amp lol!




    Western Rep.

    99 Honda CRV: (Always Changing) ___________ 79 F-150: Show Truck ________________
    -Head Unit: Eclipse CD7100________________ -Head Unit: Eclipse CD7100
    -Sub Stage: Sundown SD-2 8's sealed________ -Sub Stage: Looking
    -Mids/Highs: Deciding_____________________ -Mids/Highs: Scan Speak & Blaupunkt
    -Sub Amp: MMATS Hifi 6 channel____________ -Sub Amp: American Warrior Set (Zed Built)
    -Mid Amp: ^^^ 5/6 bridged at 1 ohm_________ -Mid Amp: ^^^

  13. #43
    MSTBCRZY88's Avatar
    MSTBCRZY88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SO CALIFORNIA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    Ok thanks ill do that in the morning and let you know. Thanks




  14. #44
    MSTBCRZY88's Avatar
    MSTBCRZY88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SO CALIFORNIA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    No i disconnected it to test another speaker which i know is good and i got nothing




  15. #45
    Bettr n' Revrse's Avatar
    Bettr n' Revrse is offline I do what I want



    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Grand Junction, CO
    Posts
    16,839
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    72 Post(s)

    Re: A girl doing a guys job...help! Amp not working and now stereo too!

    Quote Originally Posted by MSTBCRZY88 View Post
    No i disconnected it to test another speaker which i know is good and i got nothing
    Well then there is your problem... See if you can get a DMM to test somethings...




    Western Rep.

    99 Honda CRV: (Always Changing) ___________ 79 F-150: Show Truck ________________
    -Head Unit: Eclipse CD7100________________ -Head Unit: Eclipse CD7100
    -Sub Stage: Sundown SD-2 8's sealed________ -Sub Stage: Looking
    -Mids/Highs: Deciding_____________________ -Mids/Highs: Scan Speak & Blaupunkt
    -Sub Amp: MMATS Hifi 6 channel____________ -Sub Amp: American Warrior Set (Zed Built)
    -Mid Amp: ^^^ 5/6 bridged at 1 ohm_________ -Mid Amp: ^^^

Closed Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

  1. Anyone Help!! Amp not working right
    By ioseida in forum Amplifiers
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2011, 11:39 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 11-15-2009, 06:48 PM
  3. quick help amp not working
    By aircruiser in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-08-2009, 06:43 PM
  4. How do you guys wire multiple amps...
    By joem1cha3l in forum General Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 10-02-2007, 12:02 PM
  5. Amp not working need help fast!
    By QuadPioneer in forum Subwoofers
    Replies: 3
    Last Post: 03-07-2003, 08:32 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum