Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Buick 2005 century new deck no license plate lights

  1. #1
    metalmaster616's Avatar
    metalmaster616 is offline Junior Member



    Join Date
    Aug 2011
    Location
    las vegas
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Buick 2005 century new deck no license plate lights

    I installed a new stereo deck tonight on my 2005 Buick Century I'm pretty sure I got all the wiring correct and taped off the wires I didn't use. Tonight I also got pulled over by the local sheriffs' department for no license plate lights is it possible I blew a fuse? and if so does anybody know which one? I'm not to hip when it comes to automotive, maybe, I should have let someone else install this, deck works fine.. any help or pointers would be much appreciated

    thanks ,

    Tom

    also I forgot to mention I put the ground wires on one of the two screws for the deck mount being it was the only metal surface I could find within reach of the wires is this o.k?







  2. #2
    keep_hope_alive's Avatar
    keep_hope_alive is offline Acoustics Engineer keep_hope_alive is a Supporting Member of the forum!



    Join Date
    May 2007
    Location
    Quad Cities, IL
    Posts
    5,920
    Post Thanks / Like
    Images
    28
    Mentioned
    159 Post(s)

    Re: Buick 2005 century new deck no license plate lights

    likely they are unrelated, but you should check your fuses with a DMM regardless.

    FYI - tape alone is not sufficient. all connections should be well crimped or soldered, then tape or heat shrink over that. wires twisted together with tape is not a good method as nothing is holding the wires together and they pull apart easily. tape will come off with temperature swings. 3M Super 33+ is the only electrical tape i use, and only to insulate connections.

    i'll use these as well:
    Closed End (22-16) 100 Pcs.



    have you been helped by me? i'd love to know. shoot me a PM.

    My 2014 Accord build log: http://mobileaudioforum.com/forum/showthread.php?6722-KHA-2014-Accord-Sport-SQ-Factory-Integration
    *My 2001 Accord build log: http://www.caraudio.com/forums/car-audio-build-logs-cars-trucks-suvs/536049-2001-accord-ex-sedan-its-long.html
    *2005 Scion tC Build Log: http://www.caraudio.com/forums/car-audio-build-logs-cars-trucks-suvs/516096-2005-scion-tc-sq-hertz-audison-pioneer-build-log.html
    *1998 Astro Van Build Log: http://www.caraudio.com/forums/car-audio-build-logs-cars-trucks-suvs/567468-kha-does-spl-build-1996-astro-van.html

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum