Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: System Help!!

  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Van Buren, AR
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Images
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    System Help!!

    Alright so here's the deal I did some searching and couldn't find exactly what I was looking for so I decided to go ahead and post. I don't really know how to word this so bare with me. When I have my system playing for the first 10 or so min its pounding like it should be but after that first 10 or so min the bass softens up its still hitting but just not as loud. I'm pretty knowledgable when it comes to car audio but i've never experienced this problem.

    As far as my set up I have a 96 accord stock 90 amp alt, the biggest available battery for my car from Walmart (cant remember the name), and a Kinetik 2400 in the trunk, with all 0 gauge Knu Concept wiring, running a Hifonics BRZ1700.1. Could the cause be voltage drop? Any help would be appreciated thanks!







  2. #2
    sacsking916's Avatar
    sacsking916 is offline stayin high an loud



    Join Date
    Apr 2009
    Location
    emerald triangle..home of da trees
    Posts
    6,428
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    323 Post(s)

    Re: System Help!!

    have you monitor the voltage drop while playing?




    TEAM AUDIO TECHNIX
    TEAM SSC
    TEAM CADENCE
    Sold to: imtjnotu; ace_800; omegabunny crazykenkid Bought from: El_weenie; fasfocus00; retroaudioinc; f1mclarenagr; jason19; tone415; twizted859; noph33rracing; tony30cl; carlosg_313 Traded with: Micah_Jones; MikeOfTulsa
    Quote Originally Posted by audioholic View Post
    Apparently I was called out, or called a goat fucker, or something. I really have no idea. Im just along for the ride at this point.
    Quote Originally Posted by CRXBMPN View Post
    King James has nothing on King Sac!

  3. #3
    football_301's Avatar
    football_301 is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Van Buren, AR
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Images
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: System Help!!

    No I dont have a way to do it just recently moved and everything is packed away. Does it sound like maybe a voltage issue?




  4. #4
    NoLoud4U's Avatar
    NoLoud4U is online now High Output SQ



    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Va Beach, Va
    Age
    34
    Posts
    8,471
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2719 Post(s)

    Re: System Help!!

    Get a cheap DDM from radio shack. Pull out somewhere and crank it at a normal listening level and check the voltage at the amp. You will find the answer you seek.



    2014 Ford Fusion
    All stock everything.

Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum