Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Pheonix gold titanim thermal mode????wired 2 ohm????

  1. #1
    Smokeymcpotweed's Avatar
    Smokeymcpotweed is offline Junior Member



    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pomona ca
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Pheonix gold titanim thermal mode????wired 2 ohm????

    Ok for starters I have 2 12 inch Rockford fosgate p3 slims dual voice coil 2 ohm subs,a phenoix gold titanium 800.1 amp and 4 gauge Rockford fosgate wire and a 1 fared Rockford cap,now I have everything wired to 2ohms the way the Rockford site said to do it and I checked pheonix gold web site and the amp is 2ohm stable..now my problem is that when I play it loud for like 3 min it goes into thermal mode.and it's not a heat issue because the amp is cold and I used to have a 400 watt amp (same series) in before and was never a problem..now what can be causeing it to go into thermal mode?







  2. #2
    Side Show's Avatar
    Side Show is offline Bringin The Noise



    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Australia
    Posts
    3,336
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Pheonix gold titanim thermal mode????wired 2 ohm????

    check your fuses and ground, and sub connections




  3. #3
    vinnyrsxs's Avatar
    vinnyrsxs is offline Member



    Join Date
    Jan 2011
    Location
    indianapolis
    Posts
    104
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Pheonix gold titanim thermal mode????wired 2 ohm????

    Quote Originally Posted by Side Show View Post
    check your fuses and ground, and sub connections
    ^ yea that make sure your ground is metal to metal. I had a similar problem. GL




  4. #4
    Smokeymcpotweed's Avatar
    Smokeymcpotweed is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pomona ca
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Pheonix gold titanim thermal mode????wired 2 ohm????

    It's to metal but in all honesty it's relly not the best..but the other amp worked fined with all the same wireing




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum