Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: rear speaker problems

  1. #1
    JohnMan's Avatar
    JohnMan is offline Junior Member



    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lincoln, Il
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    rear speaker problems

    My name is John, and i own a chrysler 300m special 2003. The rear stock speakers were starting to go out so i purchased new ones. Now, the left rear speaker doesnt make a sound and the right will play some sound but once the volume goes above 3 notches the sounds turns to static/buzzing. I double checked the connection between wires and everything was good. Even switched the speakers around and still got the same result.

    I have 2 subs in the trunk that run off of the rear speakers as well. The power wire runs through a cap straight to the amp. The amp works but the amp doesnot. the speaker wires for the amp are clamped onto the rear speaker wires.

    Can anyone help me?







  2. #2
    gehlmauer's Avatar
    gehlmauer is offline Junior Member



    Join Date
    Dec 2010
    Location
    ca
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: rear speaker problems

    This problem happens when you are using a VIA motherboard with the Apollo VP3(VT82C597) or Apollo MVP3(VT82C598) system controller chipset, it causes repeated buffer during a wave playback on ...


    ___________________
    VLC Player




Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum