Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: installed front speakers and they really ****!! i need help

  1. #1
    Dr. Slam's Avatar
    Dr. Slam is offline Slamming hoes n trunks...



    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Chicago Heights, IL
    Posts
    635
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    installed front speakers and they really ****!! i need help

    i have a buick lesabre and i installed some infinity kappa 52.9i 5.25 speakers and they sound alot worse than my factories. i also installed infinity kappa 6 x 9s and they sound good. all of the speakers are wired to a mb quartz 4 channel amplifier with each speaker having its own channel. all of the speakers are wired with 12 gauge wiring. the front speakers sound so bad ( by bad i dont mean distortion, i mean the music coming from them sound like music coming from dollar store headphones. it isnt loud and sounds terrible imo ) ive tried various different crossover settings to no avail. i know this isnt how these speakers are suppose to sound. is it me or is it the speakers? i am a car audio newbie and i do not know what else to do. any help would be greatly appreciated!!!

    Happy holidays to everyone!!!







  2. #2
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Brandon , FL
    Age
    32
    Posts
    4,627
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)

    Re: installed front speakers and they really ****!! i need help

    I have a feeling you wired one of them backwards. Try taking the left speaker wires off of the amp and flip. IE , the one on positive needs to be connected to negative , and the one on negative needs to be connected to positive.




Closed Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum