Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Reload Thread: Power light comes on amp but no sound from subs??HELP

  1. #1
    jamie heim's Avatar
    jamie heim is offline Junior Member



    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Harrisburg,pa
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Power light comes on amp but no sound from subs??HELP

    I used botha used amp and a new amp and the power light lights up,but I have no power to mt subs.I check'd my power wire my ground and my RCA's and they all have juice.
    COULD SOMEONE HELP ME????



    dez nutz




  2. #2
    nosaj070's Avatar
    nosaj070 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Chicago, IL
    Age
    28
    Posts
    2,393
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Power light comes on amp but no sound from subs??HELP

    Remote Turn on wire hooked up?



    Alpine CDA-7995, A/D/S 3 Series Comps, ED 8A, SoundStream Reference 604, 98 Civic Sedan
    AIM: nosaj070

  3. #3
    Bumpin_Ack's Avatar
    Bumpin_Ack is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Dec 2003
    Location
    SLC Utah
    Age
    27
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Power light comes on amp but no sound from subs??HELP

    ^ Spaces are your friend, use them! If i understand you correctly, you are trying to hook two amps together (1 new, 1 used?) Tells us more about the amps, and how you have them wired...it could be a non-working channel.




  4. #4
    jamie heim's Avatar
    jamie heim is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Harrisburg,pa
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Power light comes on amp but no sound from subs??HELP

    No,only one at a time.The first amp was A planet audio,I thought it blew out so I bought a new amp(soundstorm 320.2)and had the same problem as described in my post.The power light on the amp lights up but my subs have no sound.I have spark coming from both my power wire and my ground and my RCA's have juice.



    dez nutz

  5. #5
    jamie heim's Avatar
    jamie heim is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Harrisburg,pa
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Power light comes on amp but no sound from subs??HELP

    Can someone tell me for sure what the problem is???



    dez nutz

  6. #6
    jamie heim's Avatar
    jamie heim is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Harrisburg,pa
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Power light comes on amp but no sound from subs??HELP

    Sorry if im being a pain and all but i really need some advice on whats going on here.Ive been sticking around here so I find out exactly whats wrong.If the preamps are bad in the stereo im going to buy a new stereo right away....



    dez nutz

Closed Thread

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-27-2004, 07:09 PM
  2. Capacitor on a 300W amp?
    By Darwin in forum General Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 12-29-2003, 04:24 PM
  3. Protect light and wiring/fuse concerns
    By CrymsonX in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2003, 02:59 PM
  4. Can 8 awg power a 750w amp?
    By danfortner in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 7
    Last Post: 11-23-2003, 02:52 PM
  5. What is a High Current Amp?
    By meanman101 in forum Amplifiers
    Replies: 19
    Last Post: 10-25-2003, 08:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum