Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: Toyota Camry 98 alarm comes on with power wire from sub

  1. #1
    plyer3's Avatar
    plyer3 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jun 2008
    Location
    N Little Rock, AR
    Posts
    1,764
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Toyota Camry 98 alarm comes on with power wire from sub

    Ok, we just installed a system and we are on the last step with the power wire. The alarm comes on with the power wire wired onto the battery. The car won't even start, but the lights come on. But the car will start without the power wire on the battery and the alarm doesn't go off.

    We tried resetting and that didn't help either. Any suggestions? It's a Kenwood 9102 w a Type R if that helps.



    Honda Accord 99
    HU: Alpine 9886
    Speakers: Alpine Type-R 6.5, JL XR 5.25, Kicker KS690
    Amps: Alpine PDX-4.100, RF T10001bd
    Subwoofer: JL 12W7 in ported box.
    Big 3 1/0, 160amp alt.
    Kinetik HC1400, HC800
    Refs
    http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=330227




  2. #2
    Horsemanwill's Avatar
    Horsemanwill is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Junction City, Kansas
    Posts
    2,975
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Toyota Camry 98 alarm comes on with power wire from sub

    now that's a weird one. if you put the wire on the battery w/o the amp connected wat happens.



    Pioneer Carrozzeria DEH P01
    Tru SB6
    Silver Flute W17RC38-08 6-1/2" Wool Cone
    Tru Steel S25
    ES Full body horns soon to come
    2x JBL W12GTI

  3. #3
    plyer3's Avatar
    plyer3 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2008
    Location
    N Little Rock, AR
    Posts
    1,764
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Toyota Camry 98 alarm comes on with power wire from sub

    actually found out the problem, it was the key. the spare key was used instead of the original one so the alarm kept going off. after using the original key to reset the alarm, everything worked.



    Honda Accord 99
    HU: Alpine 9886
    Speakers: Alpine Type-R 6.5, JL XR 5.25, Kicker KS690
    Amps: Alpine PDX-4.100, RF T10001bd
    Subwoofer: JL 12W7 in ported box.
    Big 3 1/0, 160amp alt.
    Kinetik HC1400, HC800
    Refs
    http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=330227

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum