Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: New head unit not flush

  1. #1
    M|ke's Avatar
    M|ke is offline Junior Member



    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Aust
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Icon32 New head unit not flush

    Currently installing Alpine CDA-9803 into '93 Nissan Maxima. Old unit is a 2 unit ,Clarion tape + separate CD. Old unit sits flush with dash. Problem is new head sticks out when face plate on. No other mounting holes will work. Any easy suggestions?
    I have some pics but they will not attach.
    Cheers.
    Mike







  2. #2
    desi_daru's Avatar
    desi_daru is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Nov 2003
    Location
    BC, Canada
    Posts
    543
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: New head unit not flush

    did you buy a mounting kit? or just place it in there...



    Car - 04' Honda Civic Si, silver

    Deck - Clarion ProAudio DXZ835MP
    Fronts - Alpine Type-R SPR-136A (5.25" comps w/ 1" tweet)
    Speaker Amp - MTX Thunder404
    Sub - 1x Rockford Fosgate RFP3412 ported box
    Sub Amp - Rockford Fosgate Punch 150S
    Wiring - power/ground 4guage, speaker 16guage

  3. #3
    M|ke's Avatar
    M|ke is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Aust
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: New head unit not flush

    I was using the existing mounting bracket, that holds the old units.




  4. #4
    desi_daru's Avatar
    desi_daru is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Nov 2003
    Location
    BC, Canada
    Posts
    543
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: New head unit not flush

    hrmm, u make sure all the wires are not right behind the deck? like push em up/under....
    and if u could attach those pics or link to somwhere with them that would be very usefull



    Car - 04' Honda Civic Si, silver

    Deck - Clarion ProAudio DXZ835MP
    Fronts - Alpine Type-R SPR-136A (5.25" comps w/ 1" tweet)
    Speaker Amp - MTX Thunder404
    Sub - 1x Rockford Fosgate RFP3412 ported box
    Sub Amp - Rockford Fosgate Punch 150S
    Wiring - power/ground 4guage, speaker 16guage

  5. #5
    turbo328's Avatar
    turbo328 is offline Junior Member



    Join Date
    Dec 2003
    Location
    lubbock,tx
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: New head unit not flush

    you might have to drill new holes to make it sit flush




Closed Thread

Similar Threads

  1. Whats wrong with my head unit
    By mcTreK in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2003, 09:56 PM
  2. 02 taurus head unit
    By jbove in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2003, 10:35 AM
  3. No sound from head unit
    By wintermute 117 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 8
    Last Post: 07-31-2003, 10:21 AM
  4. install 2 din head unit in 300zx dash
    By jankdr in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2003, 09:30 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum