Closed Thread
Results 1 to 7 of 7

Reload Thread: first install.. need help

  1. #1
    juggalo420zf's Avatar
    juggalo420zf is offline Junior Member



    Join Date
    May 2008
    Location
    ohio
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    first install.. need help

    ok, i am installing my deck, it is a pioneer deh-p7200. i have hooked up all my wiring and put the stereo in. the first time it turned on fine, but it was muted, it actually said mute on the screen. then you press the brake pedal and the mute turns off and the volume comes on. weird?!? well i had a little break and went out and got the stereo for me and my friends trying to figure it out. they concluded that since i am not using an amp yet then we could disconnect the amp turn-on wire, so we did. took the stereo back outside and i didnt set it all the way in the dash, just sitting there, tried turning it on and now the stereo doesnt turn on at all. tried putting the amp turn-on back on and it still didnt work. now i dont know what to do. did i blow a fuse? did i hook up a wire wrong? my power antennae seems to be making weird noises, like its trying to keep going up even though its up. i didnt have a plug for the antennae plug, but have the power antennae wires connected on the harness, the antennae is still moving this way, is this causing problems? sorry for asking so many questions, but i am a newb, so be patient. ill get back on later tonight or tomorrow. thanks for your help on advance.







  2. #2
    dragnix's Avatar
    dragnix is offline LXIX



    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Socal cuz i'm So cool
    Posts
    19,636
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    655 Post(s)

    Re: first install.. need help

    try breaking it up into paragraphs first, it's easier to read that way.

    this forum hates juggalos




  3. #3
    juggalo420zf's Avatar
    juggalo420zf is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    May 2008
    Location
    ohio
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: first install.. need help

    well then **** this forum




  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    58
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: first install.. need help

    whut up ninja. i got that fam love. no help on your questions though. mmfcl




  5. #5
    patotay's Avatar
    patotay is offline Zenon Board



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    324
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: first install.. need help

    Quote Originally Posted by juggalo420zf View Post
    well then **** this forum




  6. #6
    craigzter's Avatar
    craigzter is offline erm..hello.



    Join Date
    Sep 2007
    Location
    sville, ar
    Posts
    4,435
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    24 Post(s)

    Re: first install.. need help

    Quote Originally Posted by juggalo420zf View Post
    well then **** this forum
    did i miss something?




    ::Sold To:: Defconx3 :: blaze383(x3) :: FASTIMES :: bow125106(x2) :: KINGDELL91 :: blackdragonx118(ROE) :: fletch_1 :: Bassbumper15 :: RuLayd(s10forum.com) :: outspoken :: revrider1 :: Rashaddd :: farmerehsan :: 22mountaineer :: 2000gator :: Chin_Chilla :: chevyboy91
    =====
    ::Bought From:: 2002XLT :.: ReDemon :: blazinb2000 :: Bassbumper15 :: BushJ311 :: woofercooker :: 18inchjeepin
    =====
    ::Traded With:: spivey17323
    01 Chevy Silverado = v6 - 5spd - gray = 20s - DD612(for sale/trade) on a DD m.80

  7. #7
    patotay's Avatar
    patotay is offline Zenon Board



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    324
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: first install.. need help

    nope buddy,but this is not a nice one.. and im putting it on my sig..lol see you around bud,good though to know him at start..=)



    Quote Originally Posted by juggalo420zf View Post
    well then **** this forum


    Quote Originally Posted by TulsaMike View Post
    noobs are not allowed to post in this thread

Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum