Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: need help with my system !!

  1. #1
    reconwench's Avatar
    reconwench is offline Junior Member



    Join Date
    Apr 2008
    Location
    NH
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    need help with my system !!

    i've got a headunit w/o preouts for a sub, the bass level on the deck is OFF, and the gains on the sub amp are all the way down, but thebass is ridiculous even at very low volume, any suggestions on what i need to do ??







  2. #2
    thaster's Avatar
    thaster is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Feb 2007
    Location
    pennsylvania
    Posts
    1,252
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: need help with my system !!

    check your filters and maybe your bass boost if your amp have one.



    Acura Integra

    HEADUNIT - Pioneer AVIC N2
    FRONTSTAGE - Crystal SSCS6 component system
    REAR - None
    FRONTSTAGE AMP - Diamond Audio d3 400.4
    SUBWOOFER - Image Dynamics IDQv3 12 inch
    SUBWOOFER AMP - Alpine PDX 1.600
    SUBWOOFER BOX - 1.9^3 @ 28 hz ported box designed by JBLCAMRY and built by BJ FISHER

  3. #3
    reconwench's Avatar
    reconwench is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2008
    Location
    NH
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: need help with my system !!

    thanx , i'll check it out




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum