Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Amp Cuts Out

  1. #1
    DVS1's Avatar
    DVS1 is offline Junior Member



    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Sicily
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Icon32 Amp Cuts Out

    I have a MA AUDIO SYZ011DX 1800w x mono block amp. I use it for my 2 10 inch audiobahn subs which are supposed to run at 600rms. The problem is that when I turn up the volume about halfway my amp clips out. The amps isn't overheating so I don't understand why it cuts out. Any suggestions on how to stop this or do I just have a faulty amp?







  2. #2
    codySEGURA's Avatar
    codySEGURA is offline Junior Member



    Join Date
    Feb 2003
    Location
    LA
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    are your speakers dual voice coil and if so are they ran parralell and if so i would guess your amp isn't 1 ohm stable




  3. #3
    DVS1's Avatar
    DVS1 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Sicily
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    The speakers are dual coiled and the amp is supposed to be 1 ohm stable. I had it hooked up for 1ohm but, the amp kept clipping so I had it changed and the person who installed it said it should be at 4ohms now.




  4. #4
    codySEGURA's Avatar
    codySEGURA is offline Junior Member



    Join Date
    Feb 2003
    Location
    LA
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    ok well make sure you are getting a good power and make sure you have a good ground.besides that there shouldn't be any problems




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum