Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: still dimming after big3,alt,and bat.

  1. #1
    ajm's Avatar
    ajm
    ajm is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Oct 2005
    Location
    tn
    Age
    25
    Posts
    369
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    still dimming after big3,alt,and bat.

    I was wondering if anyone had some suggestions as to what to do next. I have 3 10" L7's ran off a pa a3000db and mtx tx6001 components ran off a mtx ta7402 amp. I have done the big 3 w/ the knu kolossus 1/0, put in a 200 amp alternator, and optima yellow top and still seem to have having some dimming problems. Nothing TOO major but it is fairly obvious.







  2. #2
    AJČ06's Avatar
    AJČ06 is offline 8====D ---> ( | ) = win



    Join Date
    Jul 2006
    Location
    DFW, USA
    Posts
    10,189
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: still dimming after big3,alt,and bat.

    Umm... checked grounds and all?
    Some dude had a similar problem, but maybe a batt near the amps will stop that



    http://www.myspace.com/unknownbelow
    Refs: Showrides|IonSQL x2|mattmcss|QtrHorse x2|DaGh0st|bjfish11
    حَتَّى إِذَا اجْتَزْتُ وَادِي ظِلاَلِ الْمَوْتِ، لاَ أَخَافُ سُوءاً لأَنَّكَ تُرَافِقُنِي. عَصَاكَ وَعُكَّازُكَ هُمَا مَعِي يُشَدِّدَانِ عَزِيمَتِي.
    Ebay:aj06silver
    Quote Originally Posted by Reson8 View Post
    Much as I shudder at the thought of potentially seeing your *****, writing caraudio.com on your dick would kick ***. Que the joke about only being able to get up to "CAR" on it....

  3. #3
    skmfkr's Avatar
    skmfkr is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Savannah, GA
    Age
    27
    Posts
    6,309
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: still dimming after big3,alt,and bat.

    so what, whats your voltage sitting at?



    '08 Ford Escape XLT
    2 12" DC XL's + 2 RD D9s
    Selenium and Crescendo on AQ4X90

  4. #4
    ajm's Avatar
    ajm
    ajm is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2005
    Location
    tn
    Age
    25
    Posts
    369
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: still dimming after big3,alt,and bat.

    Yup, they seem good the only part of the big three that im not sure if I did correctly was the "engine block to chassis". Here is why.

    In the first pic it says "negative to chassis" when really in the picture provided the wire is going from the "negative to to the body" not to the chassis/frame. So for the part that says "engine block to chassis" I have the wire going from the block a ground under the hood which is on the body. On the other hand all is good with the grounds.




  5. #5
    ajm's Avatar
    ajm
    ajm is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2005
    Location
    tn
    Age
    25
    Posts
    369
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: still dimming after big3,alt,and bat.

    Quote Originally Posted by skmfkr View Post
    so what, whats your voltage sitting at?

    12.6 & 14.5, im unsure as to how much it drops when the bass hits as I live in an apt and dont care to go outside and let my music play as loud as I can just to get a reading




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum