+ Reply to Thread
Page 58 of 63 FirstFirst ... 8 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 LastLast
Results 856 to 870 of 945

Reload Thread: Official CarAudio.com Big 3 Thread

  1. #856
    dman4486's Avatar
    dman4486 is offline Paid to Post



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central, SC
    Posts
    9,321
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    bunch of whiners in this place now



    Auto: 96 honda passport 3.2L v6 4X4 5sp
    Big 3 pics--THE MAV--THE RSD's--MY VLX
    Rices Creek Pics

    Refs: Sold to; lilmaniac2, alexdbest2000, jshak07 Bought from; CJL




  2. #857
    d2k's Avatar
    d2k
    d2k is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Sep 2010
    Location
    uk
    Posts
    460
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    instead of running out 0AWG onto TB3, could i just leave the existing 4AWG runs & then add 3 runs of 8AWG onto the connections..??, so 1x 4AWG & 1x 8AWG per connection..??


    im thinking the difference between changing the 4AWG for 0AWG will be pretty much the same as what i described above..?? no..??




  3. #858
    jco1385's Avatar
    jco1385 is offline expert jcologist



    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Mobile, AL
    Posts
    18,196
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    285 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    Quote Originally Posted by dman4486 View Post
    bunch of whiners in this place now
    hai



    1994 Thunderbird
    JVC KD-AV7010
    Alpine 6x9 3-ways
    Pioneer 6x8 3-ways (rear)
    JVC CH-X1500 12-disc MP3 Changer
    Alpine Type X 12" 2 cubes @ 30hz
    MTX 404 runs the inside
    MTX 1501d runs the X
    Optima G75/25 RT up front
    2x Optima G31 YT in the trunk
    200a EA HO Alt (1/0 Big 3)
    ALL MY WIRE IS WELDING CABLE
    Quote Originally Posted by Johnny Drama View Post
    I always knew I was a feggot.
    Quote Originally Posted by Rashaddd View Post
    We're all feggots on the inside
    Quote Originally Posted by ToledoTom View Post
    I am sure the administration will be having a few words with you when they catch wind of your language.
    DO NOT SEND ME ANYTHING USING UPS. I WILL NOT DEAL WITH THEM EVER AGAIN
    OFFICIAL FEEDBACK THREAD

  4. #859
    bubbagumper6's Avatar
    bubbagumper6 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The D
    Posts
    10,973
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    859 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    Quote Originally Posted by d2k View Post
    instead of running out 0AWG onto TB3, could i just leave the existing 4AWG runs & then add 3 runs of 8AWG onto the connections..??, so 1x 4AWG & 1x 8AWG per connection..??


    im thinking the difference between changing the 4AWG for 0AWG will be pretty much the same as what i described above..?? no..??
    What is TB3?

    I already said to leave the stock wires if you can and just add on, but I definitely wouldn't add 3 runs of 8 AWG that's just dumb, do 1 run of 1/0 and be done with it, then you don't ever have to worry about upgrading it again (unless you go huge in the future)




  5. #860
    d2k's Avatar
    d2k
    d2k is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Sep 2010
    Location
    uk
    Posts
    460
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    Quote Originally Posted by bubbagumper6 View Post
    What is TB3?
    ''the big three''....

    I already said to leave the stock wires if you can and just add on, but I definitely wouldn't add 3 runs of 8 AWG that's just dumb, do 1 run of 1/0 and be done with it, then you don't ever have to worry about upgrading it again (unless you go huge in the future)
    right...... cheers!!




  6. #861
    ctmaudi's Avatar
    ctmaudi is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Akron, OH
    Posts
    374
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    Do the ground wires need to be less then 3ft like with ground wires from an amp? I cant really find any engine block bolts within 3ft of a chassis ground.



    Bought From : BumpinKota (PA P2250D), mmouse57 (wire), Massiveaudiocw (2xSA10s), Slayerx (DSC480, GM-5400t), Outsideshot23 (wire), cdimic25 (HC600), Pro-Rabbit (box)
    Sold To : Spooney (PA P2250D), nd_6037 (GM-5400T), Heeltoeclutch (distro/RCAs), BlactimusCrime (Kenwood HU)
    Other Refs : EOCF.com itrader (cecil), heatware (cecil), ebay (ctmaudirs6)
    2007 Altima 2.5S Sedan - Kenwood KDC-X794 - Crescendo CCX65 - Onyx-480 - AA Havoc 12 D2 - Onyx 1500D - 2.25 net @ 31Hz
    Stock 110amp alt - stock battery - 1/0 kicker hyperflex back to Kinetik HC600 - 1/0 Knu Kolossus Big 3

  7. #862
    dman4486's Avatar
    dman4486 is offline Paid to Post



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central, SC
    Posts
    9,321
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    Quote Originally Posted by jco1385 View Post
    hai





    Auto: 96 honda passport 3.2L v6 4X4 5sp
    Big 3 pics--THE MAV--THE RSD's--MY VLX
    Rices Creek Pics

    Refs: Sold to; lilmaniac2, alexdbest2000, jshak07 Bought from; CJL

  8. #863
    bubbagumper6's Avatar
    bubbagumper6 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The D
    Posts
    10,973
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    859 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    Quote Originally Posted by ctmaudi View Post
    Do the ground wires need to be less then 3ft like with ground wires from an amp? I cant really find any engine block bolts within 3ft of a chassis ground.
    No, it's just generally a good idea to keep them as short as possible. The point of grounding the engine block is to ground the alternator chassis so if you can easily use one of the alternator bolts, go for it.




  9. #864
    jco1385's Avatar
    jco1385 is offline expert jcologist



    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Mobile, AL
    Posts
    18,196
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    285 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    Quote Originally Posted by dman4486 View Post


    and your engine block is setting ON the friggin chassis. if you can't find a bolt within 3ft, you got a huge ass engine and or car.



    1994 Thunderbird
    JVC KD-AV7010
    Alpine 6x9 3-ways
    Pioneer 6x8 3-ways (rear)
    JVC CH-X1500 12-disc MP3 Changer
    Alpine Type X 12" 2 cubes @ 30hz
    MTX 404 runs the inside
    MTX 1501d runs the X
    Optima G75/25 RT up front
    2x Optima G31 YT in the trunk
    200a EA HO Alt (1/0 Big 3)
    ALL MY WIRE IS WELDING CABLE
    Quote Originally Posted by Johnny Drama View Post
    I always knew I was a feggot.
    Quote Originally Posted by Rashaddd View Post
    We're all feggots on the inside
    Quote Originally Posted by ToledoTom View Post
    I am sure the administration will be having a few words with you when they catch wind of your language.
    DO NOT SEND ME ANYTHING USING UPS. I WILL NOT DEAL WITH THEM EVER AGAIN
    OFFICIAL FEEDBACK THREAD

  10. #865
    Slayerx's Avatar
    Slayerx is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Sacramento
    Posts
    1,538
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    127 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    So if I'm gonna do my pos alternator wire, and I have an external regulator, I need to somehow go through it? Never done an ext. reg. before



    2000 Acura TL
    Pioneer DEH-80PRS
    JBL MS-62C
    Kicker CX300.4 (Temporary)
    Subs TBD (IAD 10" or 12" possibly)
    Eclipse XA1000 (Till I need/want more power)

    Sold to: ctmaudi, Trancer, Germ305, RAM_Designs, lrc131
    Bought from: gentlejax, 2lows10, eL_wEEnIe, --Navi--, wu501, trumpet
    Quote Originally Posted by Tony30cl View Post
    i turned my pornhub off for this

  11. #866
    ctmaudi's Avatar
    ctmaudi is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Akron, OH
    Posts
    374
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    Quote Originally Posted by jco1385 View Post


    and your engine block is setting ON the friggin chassis. if you can't find a bolt within 3ft, you got a huge ass engine and or car.
    Or, a heat shield is in the way, and Id rather not melt wires by taking the shortest route.



    Bought From : BumpinKota (PA P2250D), mmouse57 (wire), Massiveaudiocw (2xSA10s), Slayerx (DSC480, GM-5400t), Outsideshot23 (wire), cdimic25 (HC600), Pro-Rabbit (box)
    Sold To : Spooney (PA P2250D), nd_6037 (GM-5400T), Heeltoeclutch (distro/RCAs), BlactimusCrime (Kenwood HU)
    Other Refs : EOCF.com itrader (cecil), heatware (cecil), ebay (ctmaudirs6)
    2007 Altima 2.5S Sedan - Kenwood KDC-X794 - Crescendo CCX65 - Onyx-480 - AA Havoc 12 D2 - Onyx 1500D - 2.25 net @ 31Hz
    Stock 110amp alt - stock battery - 1/0 kicker hyperflex back to Kinetik HC600 - 1/0 Knu Kolossus Big 3

  12. #867
    DonH's Avatar
    DonH is offline .....



    Join Date
    Jun 2008
    Location
    So Cal
    Posts
    6,018
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    187 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    Quote Originally Posted by ctmaudi View Post
    Or, a heat shield is in the way, and Id rather not melt wires by taking the shortest route.
    true. btw i got your pm about the wire i have FS i still have it....




    Quote Originally Posted by chillin View Post
    How do you bridge a mono?
    Quote Originally Posted by snoopdan View Post
    throw it off one.
    feedback thread:
    http://www.caraudio.com/forums/buyer-seller-feedback/402726-d-man1s-official-feedback-thread-2.html

  13. #868
    Johnsonmn2's Avatar
    Johnsonmn2 is offline Junior Member



    Join Date
    Feb 2011
    Location
    minneapolis
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    I know this is probably in this thread 90 pages ago but when doing the big 3 do you have to do the wires to the fuse box also? Or could I just skip the alt to fusebox, and go straight to the battery with an added inline fuse?




  14. #869
    Vital's Avatar
    Vital is offline Member



    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NY
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    2 questions:

    1. Do my chassy to engine block wire need to start at the same point as - battery to chassy wire ends so it's basically a continuation of it?? Or can i start runnig my chassy to engine block a few feet away from the point where -battery wire ends??

    2. where do you guys buy wire loom for 0g wire?? I'm gonna use Rockford's 0g and every wire loom i've found is either too big or too small.




  15. #870
    connersdad19's Avatar
    connersdad19 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    May 2007
    Location
    Logan, Ohio (43138)
    Age
    28
    Posts
    4,341
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Re: Official CarAudio.com Big 3 Thread

    Quote Originally Posted by Johnsonmn2 View Post
    I know this is probably in this thread 90 pages ago but when doing the big 3 do you have to do the wires to the fuse box also? Or could I just skip the alt to fusebox, and go straight to the battery with an added inline fuse?
    you can go from the alternator straight to the battery. I dont see it being a problem, as you are just adding.



    REFERENCES
    http://www.caraudio.com/forums/buyer-seller-feedback/239110-connersdad19s-references-6.html#post7494382

    I will NEVER ship anything with UPS again. I ask that you NEVER ship me anything with UPS please.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. The Official Type R Thread
    By justchillin in forum Subwoofers
    Replies: 2910
    Last Post: 11-16-2010, 02:19 AM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum