Closed Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 46 to 50 of 50

Reload Thread: Anybody have a blown amp they wanna get rid of?

  1. #46
    alec14's Avatar
    alec14 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sault Ste. Marie, MI
    Posts
    1,755
    Post Thanks / Like
    Feedback Score
    14 (100%)
    Mentioned
    13 Post(s)

    Re: Anybody have a blown amp they wanna get rid of?

    Quote Originally Posted by jteske88 View Post
    Just on me on amps man, will make this smoother
    pm coming your way, sir



    Bought from: flastrongman, nitefury 360, luckyderder, Jayzbent, fasfocus00, flaboy22, oldschool4me, Chevy Blazin', Inter007, dross93ranger, 04murdalanche, glitchsta, photocrazy8, 2002XLT

    Traded with: mylows10 Sold to/traded with: garychoffman, juanmgarza, 04murdalanche, Markyg66, basswiigee, btolenti, supereikenator, shauncox26, eg9(x2), big scott, bad @SS chevy

    http://www.caraudio.com/forums/itrader.php?u=1018999




  2. #47
    alec14's Avatar
    alec14 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sault Ste. Marie, MI
    Posts
    1,755
    Post Thanks / Like
    Feedback Score
    14 (100%)
    Mentioned
    13 Post(s)

    Re: Anybody have a blown amp they wanna get rid of?

    Quote Originally Posted by GroundPounder01 View Post
    Hifonics Brutus BXi1205D has all new outputs (didn't need then, just done it to have it done)
    amp powers up just fine, don't go into protect, all lights up fine, just NO AUDIO, may need preamp driver board although NOTHING in the amp is "Physically Burnt"
    just cost of shipping?



    Bought from: flastrongman, nitefury 360, luckyderder, Jayzbent, fasfocus00, flaboy22, oldschool4me, Chevy Blazin', Inter007, dross93ranger, 04murdalanche, glitchsta, photocrazy8, 2002XLT

    Traded with: mylows10 Sold to/traded with: garychoffman, juanmgarza, 04murdalanche, Markyg66, basswiigee, btolenti, supereikenator, shauncox26, eg9(x2), big scott, bad @SS chevy

    http://www.caraudio.com/forums/itrader.php?u=1018999

  3. #48
    aj1735's Avatar
    aj1735 is offline Member



    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    133
    Post Thanks / Like
    Feedback Score
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Anybody have a blown amp they wanna get rid of?

    I have a xtant x604 that voltage light comes on but no sound and I have a diamond d3 400.1 that doesn't power on. Also I have a xtant 604x that got damp in a rear hatch and doesn't work. The Xtant's are huge great old amps. I also have a smaller channel crossfire but don't remember the model number. Let me know if you have any questions. Thanks




  4. #49
    FInatic's Avatar
    FInatic is offline Junior Member



    Join Date
    Nov 2012
    Location
    lake tapps, Wa
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Feedback Score
    0
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Anybody have a blown amp they wanna get rid of?

    I have a jl 1000/1 v2 and a rf t8002. Jl has not output but powers on, and the rf is the same way. Jl makes stange noise when hooked up to speakers but not audible output.




  5. #50
    alec14's Avatar
    alec14 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sault Ste. Marie, MI
    Posts
    1,755
    Post Thanks / Like
    Feedback Score
    14 (100%)
    Mentioned
    13 Post(s)

    Re: Anybody have a blown amp they wanna get rid of?

    Quote Originally Posted by aj1735 View Post
    I have a xtant x604 that voltage light comes on but no sound and I have a diamond d3 400.1 that doesn't power on. Also I have a xtant 604x that got damp in a rear hatch and doesn't work. The Xtant's are huge great old amps. I also have a smaller channel crossfire but don't remember the model number. Let me know if you have any questions. Thanks
    just for cost of shipping? pm me please with what you wanna get out of it all

    ---------- Post added at 06:02 AM ---------- Previous post was at 06:02 AM ----------

    Quote Originally Posted by FInatic View Post
    I have a jl 1000/1 v2 and a rf t8002. Jl has not output but powers on, and the rf is the same way. Jl makes stange noise when hooked up to speakers but not audible output.
    just for cost of shipping? pm me please with what you want out of them



    Bought from: flastrongman, nitefury 360, luckyderder, Jayzbent, fasfocus00, flaboy22, oldschool4me, Chevy Blazin', Inter007, dross93ranger, 04murdalanche, glitchsta, photocrazy8, 2002XLT

    Traded with: mylows10 Sold to/traded with: garychoffman, juanmgarza, 04murdalanche, Markyg66, basswiigee, btolenti, supereikenator, shauncox26, eg9(x2), big scott, bad @SS chevy

    http://www.caraudio.com/forums/itrader.php?u=1018999

Closed Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Similar Threads

  1. Wanna get rid of my pioneer and get something else.
    By I Like Waffle in forum Head Units
    Replies: 4
    Last Post: 02-01-2009, 01:35 PM
  2. Anyone got a 12" that they wanna get rid of..
    By alxmlr789 in forum Wanting to Buy (WTB) - Car Audio
    Replies: 15
    Last Post: 11-28-2007, 07:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum