Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Reload Thread: 10" RE sx spider came unglued

  1. #1
    myvanpounds's Avatar
    myvanpounds is offline I dont own a van any more



    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Cincinnati, OH
    Age
    29
    Posts
    759
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    10" RE sx spider came unglued

    well I leave work to day get in my car drive off and turn up the beats.... well I'm drivin along listening to my system gettin loud. and then it sounded funny. wasn't as strong but I knew I didn't blow anything cause i've had the setup for a month. I get home and pop the truck and check the voice coils...oh whats this? the spider isn't attatched it came unglued. should I send it back or glue it myself? I have CA and accelerator but I donno If I have the right glue or if RE uses something stronger







  2. #2
    Nikuk's Avatar
    Nikuk is offline Been Gone Too Long



    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Buffalo, NY
    Age
    33
    Posts
    7,854
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    If you know what you're doing, CA glue will be fine. Let it setup though, no reason to use the accelarator if you don't have to.

    -or-

    Contact RE.



    What the f00k happened to this place?

  3. #3
    Moe Lester's Avatar
    Moe Lester is offline 1/3 of TEAM PWNAGE



    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Houston, TX
    Age
    27
    Posts
    3,614
    Post Thanks / Like
    Images
    10
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    id contact RE first.




  4. #4
    Damaso87's Avatar
    Damaso87 is offline iPoor



    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Springfield, MA
    Posts
    918
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    Gorilla Glue! YEAH!



    Take off every 'sig.

  5. #5
    boister77's Avatar
    boister77 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Dec 2003
    Location
    SoCal
    Age
    32
    Posts
    824
    Post Thanks / Like
    Images
    2
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    definitely contact re audio first. i had a similar problem with my brahma and adire sent me glue, allowed me to fix it, and didn't void my warranty. you may get the same response from re audio.




    www.realmofexcursion.com: Free Hosting for Videos, Pics, Audio, and more!
    forum.realmofexcursion.com: Another car audio forum.

  6. #6
    myvanpounds's Avatar
    myvanpounds is offline I dont own a van any more

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Cincinnati, OH
    Age
    29
    Posts
    759
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    If I can do it myself I would, I Know how hard it is to get a hold of RE and I also know how much it is to ship a sub,




  7. #7
    loserpunk's Avatar
    loserpunk is offline hapbahdasindot



    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Elkhart, Indiana
    Age
    27
    Posts
    1,878
    Post Thanks / Like
    Images
    39
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    unless the entire spider came unglued, they'll probably let you fix it, at least, they did w/ me and my 15xxx a while ago



    -jordan-
    msn - jeby97@hotmail.com
    aim - bumpinking

    REFS -
    rockingchair69
    tirefryr
    magick_man
    cjj2d
    ssj2xxgotenxx

  8. #8
    myvanpounds's Avatar
    myvanpounds is offline I dont own a van any more

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Cincinnati, OH
    Age
    29
    Posts
    759
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    yup the whole thing came unglued, I'm gonna call RE on monday and see what they can do. now i'm driving around with one ten instead of two, it sux




  9. #9
    loserpunk's Avatar
    loserpunk is offline hapbahdasindot



    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Elkhart, Indiana
    Age
    27
    Posts
    1,878
    Post Thanks / Like
    Images
    39
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    you'll have to send it back, unless you think you can align the coil yourself (hahahah, probably not) sorry for the bad luck



    -jordan-
    msn - jeby97@hotmail.com
    aim - bumpinking

    REFS -
    rockingchair69
    tirefryr
    magick_man
    cjj2d
    ssj2xxgotenxx

  10. #10
    myvanpounds's Avatar
    myvanpounds is offline I dont own a van any more

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Cincinnati, OH
    Age
    29
    Posts
    759
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    Quote Originally Posted by loserpunk
    you'll have to send it back, unless you think you can align the coil yourself (hahahah, probably not) sorry for the bad luck
    Yup I'll call RE monday and set something up. I've had really good luck with their RE8's and set a system up with two 10" SX's sounded great for two 10's I'm very happy with the product and I understand that **** happens. I just hope they don't send me a dual two ohm back in its place, I have dual 1 ohm's At least I still got one bumpin. just had to disconnect the second amp and pull out the broke sub




  11. #11
    loserpunk's Avatar
    loserpunk is offline hapbahdasindot



    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Elkhart, Indiana
    Age
    27
    Posts
    1,878
    Post Thanks / Like
    Images
    39
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    Quote Originally Posted by myvanpounds
    Yup I'll call RE monday and set something up. I've had really good luck with their RE8's and set a system up with two 10" SX's sounded great for two 10's I'm very happy with the product and I understand that **** happens. I just hope they don't send me a dual two ohm back in its place, I have dual 1 ohm's At least I still got one bumpin. just had to disconnect the second amp and pull out the broke sub
    they shouldn't have to replace coils unless you really scratched up the current ones, and if they do i'd imagine they'd replace it w/ the same ones and not different ones



    -jordan-
    msn - jeby97@hotmail.com
    aim - bumpinking

    REFS -
    rockingchair69
    tirefryr
    magick_man
    cjj2d
    ssj2xxgotenxx

  12. #12
    myvanpounds's Avatar
    myvanpounds is offline I dont own a van any more

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Cincinnati, OH
    Age
    29
    Posts
    759
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    i hope they don't mind me cutting the gasket ring thing to mount them inverted




  13. #13
    Radar's Avatar
    Radar is offline Old balls



    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Earth
    Posts
    2,052
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    bah, inverted .......




  14. #14
    myvanpounds's Avatar
    myvanpounds is offline I dont own a van any more

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Cincinnati, OH
    Age
    29
    Posts
    759
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    Quote Originally Posted by Radar
    bah, inverted .......
    I know i know I was so pissed i had to do it cause I love the dustcap on the sx. but the box was so shallow it wouldnt fit without building a whole new box




  15. #15
    req's Avatar
    req
    req is offline am a mod.



    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Syracuse, NY
    Age
    29
    Posts
    15,426
    Post Thanks / Like
    Images
    21
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 10" RE sx spider came unglued

    gasket is not an issue. they will fix it. just call them.




Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. 2 xxx with what or 2 sx with what
    By dumbguygeorge in forum Subwoofers
    Replies: 29
    Last Post: 12-29-2004, 12:16 AM
  2. 2 10" sx just hooked up
    By myvanpounds in forum Subwoofers
    Replies: 7
    Last Post: 12-22-2004, 08:02 PM
  3. Spider partially off landing
    By Bartak1 in forum Subwoofers
    Replies: 12
    Last Post: 10-16-2004, 08:40 PM
  4. Replies: 15
    Last Post: 10-11-2004, 07:58 PM
  5. SX Ported Box
    By Jplaya135 in forum Enclosure Design & Construction Help
    Replies: 11
    Last Post: 10-05-2004, 08:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum