Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Weird Problem!

  1. #1
    surajone's Avatar
    surajone is offline Junior Member



    Join Date
    Dec 2004
    Location
    corona
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Weird Problem!

    OK.. I have a pioneer headunit, and a phoenix gold 1600 Watt amp with 2 12'' rockford fosgate HE2 subwoofers. Hooked up the system, worked fine, wanted to change some settings on amplifier...so disconnected..changed..he reconnected...now there is a constant thumping sound coming from the right subwoofer. However, if i connect the left RCA out into the right subwoofer RCA line, its fine, but then the left one makes the thumping. All combinations tried, in the end, if both subs are connected, one will constantly thump, or both will. They will play the music, but also make the thumping sound. However, the thumping seems to die out when the headunit plays at high volume, but at low volumes the thumping is quite loud. What is the PROBLEM!?!?! Ive ground the black wire coming out of the wiring harness to the chassis of the car, and ive grounded the black wire coming out of the headunit to the chassis of the car as well... I KNOW the amp isnt a problem, because I started the car, and hooked up a laptop's RCA out to the amp and both subs were working perfectly. I dont know what the problem is?? Im not runnign my RCA cables anywhere close to the power wire for my subs. I have a 1999 Acura 3.2 TL.

    PLEASE HELP!







  2. #2
    brandontw's Avatar
    brandontw is offline just some guy



    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Reno, NV
    Age
    29
    Posts
    3,108
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Weird Problem!

    so put it back how it was when it worked fine, and if it doesnt work now, something mustv got messed up, but if it does work, adjust a little at a time, and one thing at a time till you find what causes the thumping





Closed Thread

Similar Threads

  1. Weird Problem!
    By surajone in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-15-2004, 11:01 PM
  2. problem problem problem
    By Mataes in forum Head Units
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2004, 12:05 PM
  3. really weird sub poping problem
    By clarity413 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 8
    Last Post: 10-31-2004, 02:18 PM
  4. Weird wiring problem
    By Jeepskate in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 6
    Last Post: 10-11-2004, 01:35 PM
  5. Weird problem hear
    By The_Pimp in forum Subwoofers
    Replies: 6
    Last Post: 04-14-2002, 01:40 AM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum