Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Amp not working need help fast!

  1. #1
    QuadPioneer's Avatar
    QuadPioneer is offline Spinnin' Tracks on Flat



    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    652
    Post Thanks / Like
    Images
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Icon33 Amp not working need help fast!

    Aight i got a little JBL 80.2 or something. Anyways for some strange reason its being gay and wont work? It iwll turn on, i get a green light, but it wont power my sub? And then sometimes when im driving and i hit a bump it will come on for a bit then die out.. Almost like somethings loose? But i checked all the connections and its all seems fine?







  2. #2
    94yodapickup's Avatar
    94yodapickup is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Dec 2002
    Location
    jax fl.
    Age
    28
    Posts
    253
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    you positive ur wires running from the amp to the speaker are connected good?



    1994 toyota pickup 16"chrome rims with bags my bags **** i only paid 1600 for them but they still are cool sumtimes!! lol
    subs-3 jl audio 10w3's
    sub amp-mtx 1500x
    highs-pioner 6x9's with 200w crunch amp

  3. #3
    ShaunMac's Avatar
    ShaunMac is offline Thank You Come Again!



    Join Date
    Feb 2003
    Location
    GEORGIA
    Posts
    585
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Do you have another amp to mount in place of the Jbl amp.

    This would be a way to determine if it is the amp or something else.

    If you hook up another amp and it still doesn't work you know
    the problem probably isn't the amp.
    If you hook up another amp and it works then you know it's the JBL amp.

    Could be the pre-out from the radio. (Internal Deck Problem)
    If you have multiple pre-outs available try switching to a different
    pre-out on the radio.

    Just a few thoughts
    Good Luck




  4. #4
    AScreenName's Avatar
    AScreenName is offline Custom User Text



    Join Date
    Aug 2002
    Location
    somewhere
    Age
    29
    Posts
    534
    Post Thanks / Like
    Images
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    maybe your welds/solders are ****ed up




Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum