User Tag List

Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: installed my new pioneer components! hmmmmmm

  1. #1
    CDK's Avatar
    CDK
    CDK is offline Member



    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Icon30 installed my new pioneer components! hmmmmmm

    ahhh is there something wrong with them?
    they sound weak!
    sound quality is poor.

    is it because im running them off my headunit?

    if i hook it up to a external amplifer
    will it make it better? (ie sound any better?)







  2. #2
    CDK's Avatar
    CDK
    CDK is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: installed my new pioneer components! hmmmmmm





  3. #3
    Ignatowski's Avatar
    Ignatowski is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Dirty South
    Posts
    6,852
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: installed my new pioneer components! hmmmmmm

    the HU SQ suxs
    02




  4. #4
    audiolife's Avatar
    audiolife is offline WhAt?



    Join Date
    Feb 2002
    Location
    indiana
    Age
    43
    Posts
    14,375
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: installed my new pioneer components! hmmmmmm

    Quote Originally Posted by CDK
    ahhh is there something wrong with them?
    they sound weak!
    sound quality is poor.

    is it because im running them off my headunit?

    if i hook it up to a external amplifer
    will it make it better? (ie sound any better?)
    by about a ten fold better. after you amp them and it still ***** start flipping phases on the passenger side until it sounds good. those arent bad at all.




  5. #5
    Beat_Dominator's Avatar
    Beat_Dominator is offline Yea, thats Mecha Godzilla



    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Phoenix Arizona
    Age
    32
    Posts
    21,986
    Post Thanks / Like
    Images
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: installed my new pioneer components! hmmmmmm

    It won't **** if he amps them well. I thought all Bostons sounded like crap but one day I was in the audio place and I amped em and they were like infinately better.



    Comming Spring 2009


    I make rear-loaded, double crabshell, isobaric enclosures.

Closed Thread

Similar Threads

  1. Powering up the Pioneer AVX-P7300DVD
    By SPAM in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2006, 09:03 PM
  2. Review: RE Components
    By Randy Savage in forum General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 11-14-2004, 08:27 PM
  3. RE series Components
    By Randy Savage in forum Subwoofer and Speaker Reviews
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2004, 06:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum