Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: tweets don't work

  1. #1
    the_flatlander's Avatar
    the_flatlander is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Wisconsin
    Age
    26
    Posts
    745
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    tweets don't work

    I put in my mb-quart rkc113's in my car and they don't work they were in my taurus before I blew the tranny and they worked great but now I put them in the integra and they are not working, the mids work but the tweets don't. They are hooked up to my warrior falcon amp. Could it be because there is a ground loop that I'm trying to fix?



    1995 Acura Integra Ls
    Pioneer DEH-P7500
    RE XXX12
    RE 12.1



    Quote Originally Posted by snova031
    They should make people like superman get parental consent before conducting any online activity.
    Quote Originally Posted by `pr0digy
    I was giving you a free massage officer... I'm sorry you didn't like it!
    Quote Originally Posted by Jmac
    I always thought you needed a 7th order quasi-quintiple bandpass transmission snail line in order to put up good numbers and sound good ...




  2. #2
    squeak9798's Avatar
    squeak9798 is offline Banned



    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    26,300
    Post Thanks / Like
    Images
    16
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: tweets don't work

    No...they should still work. Disconnect the wires and stick a DMM on them.....if they read normal, then they should still be good and it is likely a connection problem somewhere or something of that nature.

    Stupid thing to check....just make sure that for some reason you don't accidently have the channels lowpassed.




Closed Thread

Similar Threads

  1. Ned quick help with getting dvd system to work
    By Ryde _Or_Die in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 03-13-2005, 04:44 PM
  2. will these work with a hifonics amp?
    By orphe in forum Subwoofers
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2005, 02:10 PM
  3. Running four tweets...
    By phrozen5100 in forum Speakers
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2004, 09:21 AM
  4. Found these box specs, anyone think they could work?
    By spr_f150 in forum Enclosure Design & Construction Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-2004, 10:39 AM
  5. Blaupunkt receiver work with kenwood mp3 changer??
    By soccrstar in forum Head Units
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-2004, 11:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum