Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: just got everything working

  1. #1
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    oregon
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    just got everything working

    After a week in my spare time ive finally changed out my old gay pyramid HU with a Pioneer Premier deh-p600
    Now that i got my subs and speakers to work, i cant turn it up as much as i want. when i turn up the volume on my HU my speakers get too loud too quick,starts to max out, and my subs cant keep up. they need to be louder. do i just turn up the distortion on the sub amp or what?



    i hate my name on here. bringthebass is such a ***** name. I hit myself every day




  2. #2
    JoseMCeee's Avatar
    JoseMCeee is offline $tack



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    2,250
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: just got everything working

    Quote Originally Posted by BringTheBass
    After a week in my spare time ive finally changed out my old gay pyramid HU with a Pioneer Premier deh-p600
    Now that i got my subs and speakers to work, i cant turn it up as much as i want. when i turn up the volume on my HU my speakers get too loud too quick,starts to max out, and my subs cant keep up. they need to be louder. do i just turn up the distortion on the sub amp or what?
    Try matching your gains. Make sure that ur settings arent all messed up. Dont go too high on the bass boost. Comps hpf, subs lpf etc and try messing with the setting on these until you get a clear sound.

    But most importantly match your gains.
    Check out the thread in the amps section




  3. #3
    Acidburn's Avatar
    Acidburn is offline Super Mod-like-guy



    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Tempe, AZ
    Age
    27
    Posts
    15,596
    Post Thanks / Like
    Images
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: just got everything working

    dont turn up distortion, thats bad



    MdOiDcEtRaAtToOrR
    1996 Chevrolet Impala SS 14.5 @ 94
    1967 Chevrolet Camaro 18.4 @ 74

  4. #4
    JoseMCeee's Avatar
    JoseMCeee is offline $tack



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    2,250
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: just got everything working

    i think he meant turn up the gain. Distortion is when you speakers sound like crap so turning that up would cause them to blow




Closed Thread

Similar Threads

  1. Subwoofer Not Working
    By Mazda626 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 5
    Last Post: 10-29-2004, 12:18 AM
  2. Deck not working
    By mirks in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-27-2004, 02:55 PM
  3. IA phone not working?
    By skeptikal in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2004, 04:00 PM
  4. Trouble with X759 Deck Working
    By james33440 in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2002, 08:57 PM
  5. only one sub is working
    By samf03 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-21-2002, 08:43 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum