Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: Still having problems with the rainbows

  1. #1
    Terranova's Avatar
    Terranova is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Sep 2006
    Location
    CA
    Age
    27
    Posts
    946
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Still having problems with the rainbows

    I bought the slc265.25 ng's about a month or so ago and from day 1 I had problems with the front right tweeter always cutting out and the left one staying loud and strong through everything. Well last weekend I finally decided to yank the bulb out and put a jumper wire on the right sides crossover so it would stop. Well guess what? IT STILL ****ING DOES IT! WTF? I want to sell these tweeters and actually get a good set of tweets. How much can I sell these for anyways? $260 set of top quality speakers that can't even get remotely loud without crying bi*ch. Here is the link to the first thread. http://www.caraudio.com/forum/speake...some-help.html



    2013 Dodge RAM 1500 Express
    Sub: Sundown X 6.5 SW
    Sub Box:
    Sub Amp: Arc XDi 1000.1
    Components: Arc 6000 Comps
    Components Amp: Arc KS 300.2 180rms x2 @ 4 ohms
    Head Unit: Pioneer AVH X-5700BHS




  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Virginia
    Posts
    10,711
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Still having problems with the rainbows

    So you want to sell a fucked up pair of tweeters ?




  3. #3
    Terranova's Avatar
    Terranova is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2006
    Location
    CA
    Age
    27
    Posts
    946
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Re: Still having problems with the rainbows

    Quote Originally Posted by Worstenemy453 View Post
    So you want to sell a fucked up pair of tweeters ?
    Uhhh no.. It was a test I did for 10 minutes tops. The tweeters work fine there not blown they haven't been pooped on or anything. The halos are back in the crossover.



    2013 Dodge RAM 1500 Express
    Sub: Sundown X 6.5 SW
    Sub Box:
    Sub Amp: Arc XDi 1000.1
    Components: Arc 6000 Comps
    Components Amp: Arc KS 300.2 180rms x2 @ 4 ohms
    Head Unit: Pioneer AVH X-5700BHS

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Virginia
    Posts
    10,711
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Still having problems with the rainbows

    Quote Originally Posted by Terranova View Post
    I bought the slc265.25 ng's about a month or so ago and from day 1 I had problems with the front right tweeter always cutting out and the left one staying loud and strong through everything. Well last weekend I finally decided to yank the bulb out and put a jumper wire on the right sides crossover so it would stop. Well guess what? IT STILL ****ING DOES IT! WTF? I want to sell these tweeters and actually get a good set of tweets. How much can I sell these for anyways? $260 set of top quality speakers that can't even get remotely loud without crying bi*ch. Here is the link to the first thread. http://www.caraudio.com/forum/speake...some-help.html
    Seems that way to me, if you are going to play the i didnt test them that long card, then why not see if you can even fix the problem first.




  5. #5
    Terranova's Avatar
    Terranova is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2006
    Location
    CA
    Age
    27
    Posts
    946
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Re: Still having problems with the rainbows

    Quote Originally Posted by Worstenemy453 View Post
    Seems that way to me, if you are going to play the i didnt test them that long card, then why not see if you can even fix the problem first.
    Ok so I guess swapping the crossovers running new wire soddering the wires turning the tweets down at the crossover and turning the treble down and even trying to get the settings perfect with imprint doesn't count then I'm screwed. And rather then being a douche bag why not give some input on what I can do to fix this problem huh?
    Last edited by Terranova; 03-19-2010 at 10:13 PM.



    2013 Dodge RAM 1500 Express
    Sub: Sundown X 6.5 SW
    Sub Box:
    Sub Amp: Arc XDi 1000.1
    Components: Arc 6000 Comps
    Components Amp: Arc KS 300.2 180rms x2 @ 4 ohms
    Head Unit: Pioneer AVH X-5700BHS

Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum