Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: Components cutting out for a few seconds then playing again hlp plz????

  1. #1
    Killa Camry's Avatar
    Killa Camry is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Mar 2009
    Location
    PA
    Posts
    532
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Components cutting out for a few seconds then playing again hlp plz????

    At first I thought this issue might be volume related bcuz thy usually only stopped playing when I had them playing at loud volume then more so recently thy jus stop playing at moderate volume levels. Ill be listening to music and the comps will just stop playing for a few seconds maybe 5 or 6 secs at the most them come back on..... any ideas what the issue could be I checked the wireing best I cud everything looks fine to me but I'm not an expert... could it possibly be the amp? The amp was dropped by ups during shipping hard enough to break plastic end caps... the HU or what? Plz help this is really annoying and stressing me out bcuz I got no cash to get it fixed if its a big porblem.... equipments in the sig...





    HEAD UNIT: Alpine 9887
    SUB: (1) JBL W15GTi MKII
    AMP: JBL GTO 1400.1
    BOX: 4.1 Cubes after displacement @ 30hz (Made by vitveet)
    FRONTS: CDT HD-62 Component Set
    REARS: Rockford 6x9 (use w/ passengers)
    AMP: Kicker ZX650.4
    Maniac Mechanics H.O Alt
    ********BOUGHT FROM***********
    PsychoAcoustics RetroAudioinc Mazzasec
    Dropped_Mazda = P*ssy Fart (scammer) RyanM923 04silverz
    ++++++++SOLD TO+++++++++++
    TCartney johnmasters Macklessdaddy blaze383 APSABR pickup
    TheGreatestPenn 85_Blazer Smokey6 manny1337




  2. #2
    chase007's Avatar
    chase007 is offline Master Spammer & B.Ser



    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Grand Cayman Islands
    Posts
    1,109
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Components cutting out for a few seconds then playing again hlp plz????

    Head unit, had the same problem...



    Whip: 2006 Explorer
    Damping:40Feet Of Damp pro < More to Come
    Subs:1 18inch Nightshade
    SubAmp: 1 Audiopipe 30001
    Quote Originally Posted by fbi90909 View Post
    I was just jacking off and my dog came close and sniffed. i watched then she licked a few times. then i pushed her away and carried on with my ************.
    http://www.youtube.com/watch?v=h05ZQ...eature=related
    ^^The WTF Blanket (Snuggie Parody)---LMFAO
    Quote Originally Posted by d_man1 View Post
    I am sorry I cheated on you with Fbi

  3. #3
    Killa Camry's Avatar
    Killa Camry is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2009
    Location
    PA
    Posts
    532
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Components cutting out for a few seconds then playing again hlp plz????

    What was the issue bcuz I've jus about had it with this jensen POS





    HEAD UNIT: Alpine 9887
    SUB: (1) JBL W15GTi MKII
    AMP: JBL GTO 1400.1
    BOX: 4.1 Cubes after displacement @ 30hz (Made by vitveet)
    FRONTS: CDT HD-62 Component Set
    REARS: Rockford 6x9 (use w/ passengers)
    AMP: Kicker ZX650.4
    Maniac Mechanics H.O Alt
    ********BOUGHT FROM***********
    PsychoAcoustics RetroAudioinc Mazzasec
    Dropped_Mazda = P*ssy Fart (scammer) RyanM923 04silverz
    ++++++++SOLD TO+++++++++++
    TCartney johnmasters Macklessdaddy blaze383 APSABR pickup
    TheGreatestPenn 85_Blazer Smokey6 manny1337

  4. #4
    MrDave's Avatar
    MrDave is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    May 2008
    Location
    Mahopac, NY
    Posts
    913
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Components cutting out for a few seconds then playing again hlp plz????

    Fisrt make sure the same problem persists if the car is still. That will let you know if it's wires touching or coming loose.

    If it still happens, I'd say check your impedance. Could be a power issue/overheat issue. What is the make/model/year or your car?

    Other tests become more of a hassle. You'd have to check that none of the speaker wires has continuity to ground.

    Pull the speakers and make sure no wires are touching, and that the metal terminals are not touching the car. Check grounds everywhere.

    Ultimately, it could be the headunit. Typically it isn't.




  5. #5
    Killa Camry's Avatar
    Killa Camry is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2009
    Location
    PA
    Posts
    532
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Components cutting out for a few seconds then playing again hlp plz????

    2005 toyota camry ... what should i actually be checking for im confused?





    HEAD UNIT: Alpine 9887
    SUB: (1) JBL W15GTi MKII
    AMP: JBL GTO 1400.1
    BOX: 4.1 Cubes after displacement @ 30hz (Made by vitveet)
    FRONTS: CDT HD-62 Component Set
    REARS: Rockford 6x9 (use w/ passengers)
    AMP: Kicker ZX650.4
    Maniac Mechanics H.O Alt
    ********BOUGHT FROM***********
    PsychoAcoustics RetroAudioinc Mazzasec
    Dropped_Mazda = P*ssy Fart (scammer) RyanM923 04silverz
    ++++++++SOLD TO+++++++++++
    TCartney johnmasters Macklessdaddy blaze383 APSABR pickup
    TheGreatestPenn 85_Blazer Smokey6 manny1337

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum