Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Profi CS265 problems

  1. #1
    RUFUS- '00's Avatar
    RUFUS- '00 is offline Member



    Join Date
    Nov 2008
    Location
    SOUTHERN SUBURBS
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Profi CS265 problems

    I have a set of these ran, passive, off of a JL 300/4. When I have them in the door, they sound very cracky and poppy. . . I thought they were blown. So, I hooked them up out of the door location(just on the floor) and they sound great. Anybody have something like this happen before? I'm using the stock speaker location with dynomat surrounding the hole, then a piece of 3/4" MDF for spacing. So if anyone could give me any ideas to try, I would really appreciate it. Thanks!







  2. #2
    headless's Avatar
    headless is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Florida (Tallahassee)
    Posts
    1,292
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Profi CS265 problems

    Make sure the terminals are not grounding against something metal when mounted...that'd be my suspicion.



    Eclipse CD7000 - RioCar Empeg 3
    Rainbow Powerline CS 275.27 / Arc Audio 4150 XXK (Woofers) - Arc Audio 2100 XXK (Tweeters)
    Rainbow Vanadium 12 x2 / Arc Audio 1500 XXK
    Quote Originally Posted by TEAM HAMMER
    Your so full of Crap! The last place you want a Midbass or Sub is in front of you Retard Whens the last time you seen a 12in+ sub up front?
    Quote Originally Posted by bdawson72
    Technically, bigger wire has more resistance.

Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum