Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: WTF is wrong here?

  1. #1
    LouDEnougH?'s Avatar
    LouDEnougH? is offline Taste The Rainbow



    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    311
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Icon32 WTF is wrong here?

    OK ,well as a favor i bought new speakers for my mothers boyfriends car. the speakers were COMPETLE BLOWN. i mean the dust cap was off the rubber around the dust cap on all four of them. anyway i got some Sony XPLODS which were pretty cheap up at auto smart or something like that. I got a pare of 3.5 or maybe 4.0 for the dash( because those speakers are up from towards the front window.) BTW: its an 89'' Chevy corsica hatchback and got 6.5 for the rear. now the fronts seem like they are fine they sound great but the rear are terrible. it doesn't get very loud at all in the rear, basically the 3.5s get WAY louder then the rear. and have more bass then them as well.

    What i noticed is that when i move all the volume towards the rear speakers, there's a rattle sound. so i figured it was maybe the plastic pieces around it, but i pushed that down to check. but its still sounds that way.I got them last summer so i cant exchange them to see if its the speakers,

    BTW: i kind remember on the box when i bought them it said "deaf" i didnt realize it said that until i installed them tho.

    Is there something i should do to check them? I dont have a DMM.
    Help please.







  2. #2
    LouDEnougH?'s Avatar
    LouDEnougH? is offline Taste The Rainbow

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    311
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: WTF is wrong here?

    So you're tell me theres not one person that can help me




  3. #3
    jdawg's Avatar
    jdawg is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Maryland, United States
    Posts
    8,582
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: WTF is wrong here?

    speakers out of phase?



    refs
    woc47, nigro013, defconx3, louisiana_crx, bld 25, supa_c, lancer1978, sxkicker89, 310w6, more, i forget

  4. #4
    DejaWiz's Avatar
    DejaWiz is offline Speaker Bee-otch



    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Omaha
    Posts
    5,169
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: WTF is wrong here?

    Quote Originally Posted by jdawg View Post
    speakers out of phase?
    That'd be my guess, as well. Try switching the positive and negative wires on one of the 6.5's and see if that helps.



    2010 Kia Forte SX
    2009 Kia Borrego EX 4x4

    Setting Amp Gains:
    http://s13.zetaboards.com/Den_of_Dragons/topic/508709/1/


    References
    Bought from: jacobcopeland87, 95bat, alxmlr789, na_rsx


Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum