Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: my dad's install

  1. #1
    audiobahnuser18's Avatar
    audiobahnuser18 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mi
    Age
    26
    Posts
    10,082
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)

    my dad's install

    Alright guy's i need some help here. i got my dad's system in sub sounds fine all wires are ran right. but once you turn it up to higher volume's like around 28 or something his speaker's go staticy i mean can still hear the music but alot of static i adjusted the eq on the hu. but still nothing any idea's guy's im guessing back ground.




    Refs
    Bigjon47 , JohnnyBussa , Mike Dressure , BTLking , Myjaja , Tapout , prowler573 , mommyvan , R-sosa , Audio Master , 95BlackGA , wu501 , Nismos14 , HawaiianBassHed , ECS23 , Bagged96Chevy, Donpisto , the other mike kmanian bumpin buick dumple wrench , guy , blazinb2000 , teen , phl1ser , Loud3 , Plyer3 , LazyRider , Jk32sho , MacQ32
    TreZ0r Is a lieing piece of sh*t scum bag SCAMMER!!!!

    REBUILDING IT ALL
    REFS:http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=353034




  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    waxhaw,NC
    Age
    25
    Posts
    4,657
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: my dad's install

    bad or loose ground?




  3. #3
    audiobahnuser18's Avatar
    audiobahnuser18 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mi
    Age
    26
    Posts
    10,082
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: my dad's install

    alright that's what i thought i will be sure to check it in the morning . thx pitbull any other suggestion's if it's not that?




    Refs
    Bigjon47 , JohnnyBussa , Mike Dressure , BTLking , Myjaja , Tapout , prowler573 , mommyvan , R-sosa , Audio Master , 95BlackGA , wu501 , Nismos14 , HawaiianBassHed , ECS23 , Bagged96Chevy, Donpisto , the other mike kmanian bumpin buick dumple wrench , guy , blazinb2000 , teen , phl1ser , Loud3 , Plyer3 , LazyRider , Jk32sho , MacQ32
    TreZ0r Is a lieing piece of sh*t scum bag SCAMMER!!!!

    REBUILDING IT ALL
    REFS:http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=353034

  4. #4
    kicker06's Avatar
    kicker06 is offline Umm, I don't pay for food



    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Atlanta & South Carolina
    Posts
    2,172
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: my dad's install

    I had the same problem in one install. Was just a bad ground.



    '02 Dodge Intrepid SE

    Refs: Shon (owner of ROE) x2, Tony (on ROE), DL97, Armageddon, uncfanforlife07, Shawn Fleming, Toxic Tuan, jybfan04 and 65 More

  5. #5
    blackbonnie's Avatar
    blackbonnie is offline The Revolution



    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Grand Rapids, MI
    Posts
    10,146
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: my dad's install

    check your ground and your ground connections and youll be good



    HU - Pioneer 800prs
    Mids - Peerless HDS nomex 6.5's
    Highs - Seas Prestige Alumi-domes
    Front Stage Amp - Sundown 100.4D
    Sub - SA-12
    Sub Amp - Saz-1000D
    Wire - Knukonceptz, Kicker Hyperflex

    Blackbonnie References/Feedback

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum