Closed Thread
Results 1 to 9 of 9

Reload Thread: I need help PLEASE

  1. #1
    bacista88's Avatar
    bacista88 is offline Junior Member



    Join Date
    Dec 2006
    Location
    boston
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    I need help PLEASE

    i have a question. in my car i have 61/2's all around but one day my right back stop working so i went to go unplug it and put it back in and wen i put it in. all it did is **** the cone in and thats it. so then i switched the wires to see if it works and it did the same thing. does anyone know what could be wrong plz help thanx







  2. #2
    jmoreno150's Avatar
    jmoreno150 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Nov 2006
    Location
    new york, ny
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help PLEASE

    lol sound funny. are you getting sound out of it tho?



    ...new set up coming soon...

  3. #3
    DejaWiz's Avatar
    DejaWiz is offline SQ: don't just hear music



    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Omaha
    Posts
    5,170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Re: I need help PLEASE

    Fried voice coil maybe? Might be a good time to throw in some Pioneer REVs.



    2011 Kia Optima EX
    Factory HU + Speakers

    Planning:
    Front Comps - Blaupunkt Vc660 (active) | Sub - Infinity Kappa 800w IB | 5ch Amp - still deciding

    References
    Bought from: jacobcopeland87, 95bat, alxmlr789, na_rsx


  4. #4
    XanderMoser's Avatar
    XanderMoser is offline Poor college student



    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Wisconsin
    Posts
    573
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help PLEASE

    If the cone is just getting ****** in, that means that it is getting a DC signal...not good. Could the be the speaker or part of the amp in the HU. Try switching the rear speakers, see if the other speaker does the same thing, or if it stays the same. Then you will find out if it is the HU or the speaker.




  5. #5
    bacista88's Avatar
    bacista88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2006
    Location
    boston
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help PLEASE

    i tryed everything i bought new speakers and tried it but it does the same thing so i dont think its my speakers. but whats a HU srry im a newb at this stuff




  6. #6
    XanderMoser's Avatar
    XanderMoser is offline Poor college student



    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Wisconsin
    Posts
    573
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help PLEASE

    HU = Head Unit. That is your CD player. It is possible that your amp in your head unit is blown/damaged. If you still have a warranty on it, send it in and get it fixed.




  7. #7
    bacista88's Avatar
    bacista88 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2006
    Location
    boston
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help PLEASE

    but i get sound from all the other speakers its just that one that i dont. is it possible




  8. #8
    krisfnbz's Avatar
    krisfnbz is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Frederick MD
    Age
    31
    Posts
    4,513
    Post Thanks / Like
    Images
    16
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    31 Post(s)

    Re: I need help PLEASE

    blown speaker?



    Yes that is a 5 1/4th audiobahn mid speaker in my civic's headrest. circa 2006.

    2000 Celica GTS

    Pioneer FH-X700BT
    Powerbass 2XL-60.3C 3 way
    Dayton Ultimax 15", sealed 4cuft
    Memphis 16-MC5.700 5 channel
    Knu wiring

  9. #9
    XanderMoser's Avatar
    XanderMoser is offline Poor college student



    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Wisconsin
    Posts
    573
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help PLEASE

    If I'm not mistaken, the head unit has 4 small amps, one for each channel. So one of them could be blown.




Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum