Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: settings on hifonics high amp

  1. #1
    Exploder 97's Avatar
    Exploder 97 is offline Monte Carlo SS now!



    Join Date
    Jun 2004
    Location
    toledo
    Posts
    1,562
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    settings on hifonics high amp

    Whats up.. okay,, i have alpine type r comps.. and there are 3 settings on the amp front full and some other one, i have it set on full.... and there are hz settings that they are all the way to the left on 0... and my gain is 1/4.,. im basically a noob at the amp controls.. does anyone care to offer some settings that i can set the amp to, that will give me a ball park on where i should be setting them all to..


    thanks







  2. #2
    M@nJo's Avatar
    M@nJo is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Mar 2005
    Location
    bay area
    Posts
    1,461
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: settings on hifonics high amp

    check out the stickies on the amplifer sub section: http://www.caraudio.com/forum/forumdisplay.php?f=9



    refs: jalverson, hccafan, seth305, kevokrook77, bjfish11, jmanjr, allenzo, spy, erthshker, morgans432, Fuknmovin, evilsaint, Goindef154

  3. #3
    Exploder 97's Avatar
    Exploder 97 is offline Monte Carlo SS now!

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2004
    Location
    toledo
    Posts
    1,562
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: settings on hifonics high amp

    thats helps a little.. the gain is way off,, i went and moved it up to 14.4 which is stated in the link.. its the high pass and low pass filters that i get ****ed up..... what should the highpass be at 150? and the low pass 80?




  4. #4
    Exploder 97's Avatar
    Exploder 97 is offline Monte Carlo SS now!

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2004
    Location
    toledo
    Posts
    1,562
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: settings on hifonics high amp

    should all the settings on my amp be turned off.. and just use my 9853 alpine unit to tune the comps?




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum