Closed Thread
Results 1 to 11 of 11

Reload Thread: no idea what this is

  1. #1
    audiobahnuser18's Avatar
    audiobahnuser18 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mi
    Age
    26
    Posts
    10,082
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)

    Icon32 no idea what this is

    Well this just started system was fine all day an went to go and turn the volume down everytime i hit a bump in the road the left rear speaker gets like a scratching static sound then once i don't hit a bump plays all fine once again only does this at low volume.




    Refs
    Bigjon47 , JohnnyBussa , Mike Dressure , BTLking , Myjaja , Tapout , prowler573 , mommyvan , R-sosa , Audio Master , 95BlackGA , wu501 , Nismos14 , HawaiianBassHed , ECS23 , Bagged96Chevy, Donpisto , the other mike kmanian bumpin buick dumple wrench , guy , blazinb2000 , teen , phl1ser , Loud3 , Plyer3 , LazyRider , Jk32sho , MacQ32
    TreZ0r Is a lieing piece of sh*t scum bag SCAMMER!!!!

    REBUILDING IT ALL
    REFS:http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=353034




  2. #2
    audiobahnuser18's Avatar
    audiobahnuser18 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mi
    Age
    26
    Posts
    10,082
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no idea what this is

    k thats what i was thinkn to im gonna check it 2morro. but any idea why it would just start after all this time being fine?




    Refs
    Bigjon47 , JohnnyBussa , Mike Dressure , BTLking , Myjaja , Tapout , prowler573 , mommyvan , R-sosa , Audio Master , 95BlackGA , wu501 , Nismos14 , HawaiianBassHed , ECS23 , Bagged96Chevy, Donpisto , the other mike kmanian bumpin buick dumple wrench , guy , blazinb2000 , teen , phl1ser , Loud3 , Plyer3 , LazyRider , Jk32sho , MacQ32
    TreZ0r Is a lieing piece of sh*t scum bag SCAMMER!!!!

    REBUILDING IT ALL
    REFS:http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=353034

  3. #3
    6spdcoupe's Avatar
    6spdcoupe is offline tends to get a bit cranky



    Join Date
    Jul 2004
    Location
    In the armpit of the US
    Age
    40
    Posts
    12,821
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no idea what this is

    if its a bad/loose connection it could start at any time.




    DVI-9990/TMI-M990/PXI-H990
    TRU Billet 2200 ..Dyn Esotar 1200
    TRU Billet 4100 ..Dyn Esotar110/Esotar430
    TRU Billet 4100 ..DYN MD182s

    Refs:
    Way to many to list, seriously. I lost count when it passed 100

  4. #4
    squeak9798's Avatar
    squeak9798 is offline Banned



    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    26,300
    Post Thanks / Like
    Images
    16
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no idea what this is

    Quote Originally Posted by audiobahnuser18 View Post
    k thats what i was thinkn to im gonna check it 2morro. but any idea why it would just start after all this time being fine?
    Because it was a poor connection to begin with, and now it's jiggled loose enough that it's starting to act up.




  5. #5
    audiobahnuser18's Avatar
    audiobahnuser18 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mi
    Age
    26
    Posts
    10,082
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no idea what this is

    Oh alright thanks man




    Refs
    Bigjon47 , JohnnyBussa , Mike Dressure , BTLking , Myjaja , Tapout , prowler573 , mommyvan , R-sosa , Audio Master , 95BlackGA , wu501 , Nismos14 , HawaiianBassHed , ECS23 , Bagged96Chevy, Donpisto , the other mike kmanian bumpin buick dumple wrench , guy , blazinb2000 , teen , phl1ser , Loud3 , Plyer3 , LazyRider , Jk32sho , MacQ32
    TreZ0r Is a lieing piece of sh*t scum bag SCAMMER!!!!

    REBUILDING IT ALL
    REFS:http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=353034

  6. #6
    DoobieBrother's Avatar
    DoobieBrother is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Frisco, TX
    Posts
    288
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no idea what this is

    Solder it.




  7. #7
    dleccord's Avatar
    dleccord is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Sacramento
    Posts
    5,940
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no idea what this is

    damn man you could really use some punctuations in that first post of yours.



    REFS
    blackgeltabs, theCybe(2x), xplcitcustmz, mabel4life, bumpn_gt , PENER, BLD 25, j3bus2k3(3x) , PRIVATEpastry, guy022077(3x), alpine3612, 03tibgt, rocky 59, mattmcss, yotabeater,pepsican, iceteebone(2x), sfsloop @ mac. com, vincemarq, maldecido33, dalucifer, BassAddictJ, thakidgame, Scoobydoo, marcusb419er, nVRuckus, frkkevin, killahbean, CBFryman2, Zeuslicious(2x), bizzy07, expo5.0, dragonrage, 1loudsuv, nismos14, James Bang, mtlhead, Rsx_03, thaster, teamsubgopoof, CRAZYCORNUTS18, ggk, Colt9699(2x), thangalang, BloodStalker999, dwaynem, chaunb3400, volstitan908, blackbonnie, Fast1one, nineball, rbiele126, JayRich, Al_Capowned, runwitbass

  8. #8
    Echo42987's Avatar
    Echo42987 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Antioch, IL
    Posts
    3,424
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no idea what this is

    yep voting w/ everyone else!

    -Nick-




  9. #9
    audiobahnuser18's Avatar
    audiobahnuser18 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mi
    Age
    26
    Posts
    10,082
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no idea what this is

    Alright guys i checked the connections. there fine and actually tight on there. any ideas of what else this could be like i said only happens at low volumes and when i hit a bump and now its actually only happening on the rear speaker. could it be maybe the remote wire being loose or ground going from the amp would that effect it at all?




    Refs
    Bigjon47 , JohnnyBussa , Mike Dressure , BTLking , Myjaja , Tapout , prowler573 , mommyvan , R-sosa , Audio Master , 95BlackGA , wu501 , Nismos14 , HawaiianBassHed , ECS23 , Bagged96Chevy, Donpisto , the other mike kmanian bumpin buick dumple wrench , guy , blazinb2000 , teen , phl1ser , Loud3 , Plyer3 , LazyRider , Jk32sho , MacQ32
    TreZ0r Is a lieing piece of sh*t scum bag SCAMMER!!!!

    REBUILDING IT ALL
    REFS:http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=353034

  10. #10
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Summerville, SC
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no idea what this is

    Maybe it's not the connection to the speaker itself?




  11. #11
    audiobahnuser18's Avatar
    audiobahnuser18 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mi
    Age
    26
    Posts
    10,082
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no idea what this is

    nah cause then it wouldn't do it when it was at high volumes i think it is some sort of ground but im not sure what u guys think?




    Refs
    Bigjon47 , JohnnyBussa , Mike Dressure , BTLking , Myjaja , Tapout , prowler573 , mommyvan , R-sosa , Audio Master , 95BlackGA , wu501 , Nismos14 , HawaiianBassHed , ECS23 , Bagged96Chevy, Donpisto , the other mike kmanian bumpin buick dumple wrench , guy , blazinb2000 , teen , phl1ser , Loud3 , Plyer3 , LazyRider , Jk32sho , MacQ32
    TreZ0r Is a lieing piece of sh*t scum bag SCAMMER!!!!

    REBUILDING IT ALL
    REFS:http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=353034

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum