User Tag List

Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: all of my speakers quit working...

  1. #1
    Skeeter51's Avatar
    Skeeter51 is offline Member



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    CANTON
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    all of my speakers quit working...

    I started my truck up and i didnt have any music, just bass. I checked the fuses and they all look good, but for whatever reason my speakers just quit working? I put my stock radio back to see if it was possibly a problem with my panasonic, but the same thing happens. Does anyone have any suggestions on how I can get my speakers working again? I am gonna go crazy if i dont have any music.







  2. #2
    squeak9798's Avatar
    squeak9798 is offline Banned



    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    26,300
    Post Thanks / Like
    Images
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: all of my speakers quit working...

    More info about the system....are they powered by the headunit, or an external amplifier?


    If one of your speaker wires was shorted, it would cause this.




  3. #3
    hoss's Avatar
    hoss is offline imma genius. so **** it!



    Join Date
    Sep 2003
    Location
    inside icetee, while he is inside seths sister
    Age
    31
    Posts
    13,810
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: all of my speakers quit working...

    i agree with the short. thats what it sounds like, short causing the amplifier to go into protect.

    lucky for you, its not too difficult to fix. unlucky for you, you have to find the short first




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum