Closed Thread
Results 1 to 7 of 7

Reload Thread: New Setup - Pics

  1. #1
    stevcha's Avatar
    stevcha is offline Junior Member



    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Tampa, FL
    Age
    39
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    New Setup - Pics

    Well after weeks of debating and traveling to and from Ocala I finally got my new system installed today. Steve and Dwayne from Audionutz did a great job!!! I previously had Rainbow Profis for my frontstage and Diamond D3 Coax in the rear powered by my Arc 4150. My sub was an ID8 installed in the rear deck powered by my Diamond D3 D3400.2. My new setup consists of DLS Iridium 6.3s that are being run passive off of my 4150 which is now bridged to two channels. The tweeters were mounted in the factory a pillars but some cutting was required to get them to fit. The mids were installed in the factory kicks and the 6.5s were mounted in the factory door locations. I also had a new DLS OA10 installed in the rear deck to replace my ID8. My initial impressions are WOW! The tweeters are a lot smoother than my profis and the sub obviously hits a lot deeper. The midbass is alot more pronounced. After the speakers break in Steve will be fine tuning the system for me. Also, if anyone is interested I have my Rainbow Profi's for sale. Check the For Sale section.

    Pics:

    http://community.webshots.com/album/514491069bIPROG/







  2. #2
    Echo42987's Avatar
    Echo42987 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Antioch, IL
    Posts
    3,424
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: New Setup - Pics

    Not gonna lie...thats some great SQ equipment you got there...Hows there subs sound? As good as there speakers?




  3. #3
    JoseMCeee's Avatar
    JoseMCeee is offline $tack



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    2,250
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: New Setup - Pics

    **** man u got nothing but the good stuff. Nice. But is that sub in the back free airing?




  4. #4
    Chevyaudio's Avatar
    Chevyaudio is offline :poof:



    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Back in the Dirty BR, Louisiana
    Age
    27
    Posts
    13,157
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: New Setup - Pics

    pretty dammn good SQ setup you got there.




  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Cleveland
    Age
    41
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: New Setup - Pics

    thats quite a distance from tweet to mid I hope you got some time correction going on.

    you running into any trouble with the mids firing towards each other versus a normal kick?


    Hows the soundstage? location and width? hows the depth?

    Nice equipment




  6. #6
    the_flatlander's Avatar
    the_flatlander is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Wisconsin
    Age
    27
    Posts
    745
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: New Setup - Pics

    what kind of car is this in?



    1995 Acura Integra Ls
    Pioneer DEH-P7500
    RE XXX12
    RE 12.1



    Quote Originally Posted by snova031
    They should make people like superman get parental consent before conducting any online activity.
    Quote Originally Posted by `pr0digy
    I was giving you a free massage officer... I'm sorry you didn't like it!
    Quote Originally Posted by Jmac
    I always thought you needed a 7th order quasi-quintiple bandpass transmission snail line in order to put up good numbers and sound good ...

  7. #7
    stevcha's Avatar
    stevcha is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Tampa, FL
    Age
    39
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: New Setup - Pics

    Thanks for all the comments!! The sub sounds pretty good. Its definitely a big step up from the 8" I had. It is working free air. The mids work really well in the kicks. Steve told me they work great off axis. Right now we have some time delay via my H701. Once everything breaks in Steve is gonna tune everything. The soundstage isn't bad but again it really hasn't been tuned. I'm running everying in a 2001 Maxima.




Closed Thread

Similar Threads

  1. New trunk setup complete. Pics inside
    By Trancer in forum General Discussion
    Replies: 126
    Last Post: 10-09-2005, 09:02 PM
  2. Video Setup Recommendations
    By ma_teg in forum Car Video, Security and Electronics
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2004, 06:27 PM
  3. Setup Pics and the sorriest **** u ever seen
    By jmiller0526 in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2004, 06:43 PM
  4. anyone got pics of sativa setup
    By silverlude56 in forum Subwoofers
    Replies: 9
    Last Post: 11-16-2004, 10:22 PM
  5. Pics of my setup
    By Sturge in forum Enclosure Design & Construction Help
    Replies: 11
    Last Post: 01-12-2004, 07:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum