Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Reload Thread: Hi there

  1. #1
    zammajg's Avatar
    zammajg is offline Junior Member



    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Benton Harbor Michigan
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Hi there

    I am new in this site and new in the business of installing my stereo and sound. A friend gave me a two channel amp (Majestic MA750) and I bought some speaker. I installed everything according to advice from this site and internet gurus. Now that everything is installed, when I start the car the speakers make this loud hissing. I have tried everything I have read on the internet, and the noise is still there. When the car is not running the noise disappear, and that makes me think that the amp is not bad. I could be wrong.
    So if anybody has any input in regards to this issue, I will appreciate your inputs.
    Thank you







  2. #2
    audiobaun's Avatar
    audiobaun is offline Premium Member audiobaun is a Supporting Member of the forum!



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    rockwall,Tx
    Posts
    6,580
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1408 Post(s)

    Re: Hi there

    Welcome!!! Pics of amp location, and grounding location,Type of head unit installed too,and size of power wiring used,type of speakers/size/brand/model,.will help out to try to eliminate your issues.




  3. #3
    Sonic.'s Avatar
    Sonic. is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Toronto
    Posts
    455
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    99 Post(s)

    Re: Hi there

    welcome




  4. #4
    myjaja's Avatar
    myjaja is offline Audioque



    Join Date
    Sep 2006
    Location
    San Antonio, Tx Posts: 143,632 _____<^>*_*<^>_____
    Posts
    3,651
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    492 Post(s)

    Re: Hi there

    Hello

    You either have some ground issues or bad rcas.



    Refs: sbcaprice305, mattmcss, systembumping, LeofromtheH, audiobahnuser18, stishdr, wcarson8911, jnoel, mr_kebo, 93 saturn sl2



    HU: Home stereo converted to dc
    Speakers: Stock
    Subs: 6 1/2 home sub
    Amp: off the stereo
    Wiring: extended power cord
    neon lights: Christmas lights duct taped to frame

  5. #5
    knotdrummer88's Avatar
    knotdrummer88 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Toledo, OH
    Posts
    739
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    285 Post(s)

    Re: Hi there

    my first thought was a bad ground




  6. #6
    denim's Avatar
    denim is offline SSAudio.com



    Join Date
    Oct 2002
    Location
    SSA HQ East
    Age
    37
    Posts
    28,303
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    637 Post(s)

    Re: Hi there

    Welcome to ca.com.





    CarAudio.com mod(original)

Closed Thread

Similar Threads

  1. hi there, new guy here with some questions
    By lillitnn92 in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2007, 10:31 PM
  2. Hi there
    By dyohn in forum New Member Introduction
    Replies: 13
    Last Post: 08-22-2007, 06:51 PM
  3. Hi there - a few questions
    By skidmark in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-23-2007, 09:21 PM
  4. Hi there, New guy from Quebec City in Canada
    By Toym02 in forum New Member Introduction
    Replies: 4
    Last Post: 04-13-2007, 02:20 PM
  5. Hi there
    By lancer1978 in forum New Member Introduction
    Replies: 10
    Last Post: 09-10-2006, 11:46 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum